Svetlana Bojković, poznata glumica, oduvijek je bila cijenjena zbog svoje zadivljujuće prisutnosti, elegancije i sofisticiranosti. Ona je odigrala veliki broj uloga ali je najviše pamte po onoj u Boljem životu. Kao rezultat toga, ne čudi što njezino prebivalište odražava te kvalitete. Stan Svetlane Bojković krasi izuzetna kolekcija umjetnina i ukusno odabran namještaj koji odiše ugodnim vintage šarmom. No, iznad svega, glumica cijeni prisutnost prirodnog svjetla, koje je u njezinu domu od iznimne važnosti.

 

Smještena u užurbanom središtu grada, rezidencija Cece Bojković ima jednostavan pristup kazalištima i raznim kulturnim sadržajima. Suprotno očekivanjima velebnog salona, ​​poznata glumica svoj je dom odabrala u ugodnom potkrovlju od šezdeset četvornih metara, okupanom suncem od jutra do mraka. Moj posao mi omogućuje da održavam ugodan način života. Nije ekstravagantno, ali meni pruža više nego dovoljno. Odlučila sam ne posjedovati automobil i umjesto toga živjeti u srcu grada, ispunjavajući životnu želju. To je bio moj put, boraveći na različitim lokacijama poput Njegoševe, Pajsijeve, Strahinjića bana, Kosovske, a sada i Nušićeve. To je ciklus mog života, kako je podijelila glumica.

 

Sličnosti između doma Cece Bojković i stana obitelji Popadić iz Boljeg života nemoguće je zanemariti. Unatoč glumičinom inzistiranju da inspiraciju nije tražila ni u jednoj seriji ili filmu na kojem je radila, priznaje da joj je stan u kojem je tumačila lik Emilije Popadić istinski drag. Glumica s ponosom pokazuje mnoštvo umjetničkih djela koja krase zidove njezina stana, tvrdeći kako joj je većina njih velikodušno poklonjena.

Ponosni sam vlasnik dva izvrsna Čelićeva crteža, kao i jedne njegove izuzetne slike. Ova djela za mene imaju poseban značaj jer je moj pokojni suprug Muci Draškić bio blizak prijatelj umjetnika. Uz to, duboko se divim radu Duška Otaševića i sretna sam što posjedujem njegove zapanjujuće grafike s Nikolom Teslom. Još jedno dragocjeno djelo u mojoj kolekciji je ulje na platnu Ksenije Divjak. Uz golemu kolekciju umjetnina, glumica posjeduje mnoštvo figurica u obliku žaba. Prema kineskim običajima, vjeruje se da ove figure žaba privlače bogatstvo i prosperitet u nečiji dom.

Preporučujemo