Milena je popularna srpska glumica. Prvu televizijsku ulogu, Milena je dobila u seriji “Jedne letnje noći”, koja je premijerno prikazana tokom 2015. godine na RTS-u. Nakon toga, ostvarila je glavnu ulogu u dečjoj TV seriji “Svemirska princeza” i imala manju ulogu u američkom filmu “An Ordinary Man”. Tokom studija, samostalno je učila ruski jezik, a to je znanje uspešno primenila u projektima tokom svoje dosadašnje karijere.Snažna povezanost između Milene Radulović i Ognjena Jankovića došla je do izražaja kada je muzičar hrabro stao uz glumicu tokom suđenja protiv Mike Aleksića. Prema navodima, sama Milena je imala ideju da se pojave zajedno pred sudom i fotoreporterima.

 

Mlada dramska umetnica, koja je optužila svog učitelja i mentora glume za se**ualno zlostavljanje, želela je temeljno uputiti svog partnera u čitav pravni proces, smatrajući da će najbolje razumeti situaciju ako bude prisustvovao njenom izjašnjavanju.Postavlja se mišljenje da je to u neku ruku bio test za Ognjena, kojeg je on očigledno prošao. Veza Milene Radulović i Ognjena Jankovića postala je od tada još čvršća, s raspravama čak o tome da su započeli zajednički život, dok se šapatom po gradskim kuloarima spominje mogućnost venčanja.

 

Ognjen je, kako je poznato, okončao svoj brak sa bivšom manekenkom, voditeljkom i rijaliti-učesnicom Bojanom Janković u maju prošle godine, a s njom ima dvoje dece, a budućnost njegove bračne situacije ostaje da se vidi.Poznato je da je Milena završila dugu vezu sa kolegom Radovanom Vujovićem i nakon toga je imala tajnu vezu sa zgodnim Rusom. Detalji o tome nikada nisu javno otkriveni, pa ostaje nepoznato kada i kako se taj odnos završio. Ono što je javnosti poznato jeste da i dalje prima prelepe bukete ruža iz Rusije.Na „Instagramu“ je nedavno podelila svoje uzbuđenje, ostavljajući pratioce u znatiželji kako će Ognjen reagovati na to.

Preporučujemo