Iako je čuvala privatnost koliko je god mogla, neki detalji iz života Mine Lazarević su poznati javnosti. Njen prvi suprug bio je poznati džez muzičar Aleksandar Miletić, s kojim se razvela pre nego što je upoznala Gorana Stanića, solistu baleta Narodnog pozorišta, sa kojim je drugi put stupila u brak. Iako su oba njenih braka završena neuspehom, važno je napomenuti da je prvi suprug, Aleksandar Miletić, ostao njen veliki prijatelj i podrška kroz teške trenutke koji su usledili nakon drugog razvoda.

 

Nakon razvoda, Mina Lazarević i Aleksandar Miletić su čak neko vreme zajedno nastupali. Ona je za medije izjavila: “Naša saradnja, Sašina i moja, nikada nije prekinuta. Već dvadeset godina radimo zajedno. Kroz različita iskustva u bendovima i kao duo, prošli smo mnogo toga, i jednostavno uživamo u zajedničkom radu.” U prošlim izjavama , glumica je naglasila da uvek ima snažnu podršku od njega, što joj mnogo znači. Iako nikada nisu javno govorili o razlozima završetka njihove ljubavne priče, evidentno je da su se rastali u prijateljskom tonu, prvenstveno zbog sina Luke, ploda njihove ljubavi.

 

 

U 19. godini, Mina je odlučila upisati Fakultet dramskih umetnosti, što se ispostavilo kao ključna prekretnica u njenom životu. Uvidela je da nije napravila grešku kada je pristupila završnom ispitu i uspešno završila fakultet. Kao i mnogi mladi glumci, njeni početni angažmani uključivali su uključivanje u različite predstave, uključujući „Briljantin“ i „Violinistu“. Mina je prvu ulogu u pozorištu dobila u predstavi „Snežna kraljica“, gde je tumačila lik Gerde. Trenutno je član pozorišta Teatar T, jedinog mjuzikl pozorišta u zemlji.

 

 

 

Preporučujemo