Sanja Marinković, srpska novinarka, televizijska voditeljka i modna kreatorka, završila je osnovnu školu i XII gimnaziju u svom rodnom gradu. Diplomirala je menadžment na Višoj poslovnoj školi, a potom finansijski menadžment na Univerzitetu Megatrend. Posjeduje vještine komunikacije na engleskom jeziku i govori francuski. Od 2011. godine je u braku sa montažerom i rediteljem Aleksandrom Uhrinom, s kojim ima sina Strahinju. Njen rad na televiziji započeo je u „Politika“, da bi od maja 2000. godine vodila svoju emisiju na televiziji „Pink“.

 

 

 

U svojoj televizijskoj karijeri, Sanja je ugostila razne poznate ličnosti iz sveta sporta, glume, muzike, novinarstva, politike i drugih oblasti. Pored vođenja emisije “Magazin In”, bila je i voditeljka još dve emisije – “Sve za ljubav” i “Bračni sudija”. Kao autor, napisala je dve knjige, “Moja tajna: Ljubav, vežbanje, kuvanje” i “Moja mera sreće”, koje služe kao vodiči za srećan i uspešan život. U poslednjoj knjizi, Sanja je inkorporirala svoja lična iskustva, kao i iskustva svojih gostiju, koji su delili svoje perspektive o temama kao što su ljubav, sreća, bračni život, roditeljstvo i mnoge druge.

 

 

 

Sanja Marinković je sačuvala privatnost svog emotivnog života, ne iznoseći nikakve detalje još od završetka braka sa Aleksandrom Uhrinom. Međutim, stalna tema interesovanja javnosti je pitanje postoji li u životu ove popularne voditeljke muškarac koji privlači pažnju.Da li je zaljubljena, ostaje nepoznato, ali je evidentno da postoji muškarac zbog kojeg Sanja Marinković napušta Srbiju. Naime, voditeljka je na svom “Instagram” profilu podelila pozivnicu za događaj koji organizuje brend “Gucci”, a koji će se održati u Dubaiju. Pozivnicu joj je poslao prijatelj, zajedno sa  buketom prelepog cveća. S obzirom na strastveni odnos Sanje prema putovanjima, ne bi bilo iznenađujuće da uskoro spakuje kofere i odazove se ovom neodoljivom pozivu.

 

Preporučujemo