U svijetu poznatih na domaćoj estradi, uvijek imamo neke zanimljive priče, a koje javnost i ne zna baš puno. Doista je srceparajuće za svaku kćer proći takvo iskustvo. Milan Štrljić o svom odnosu s Ivom izrekao je samo jednu izjavu koja je glumicu duboko pogodila. Po povratku u Hrvatsku, Milan susreće fizioterapeutkinju Dašu i započinje njihova ljubavna priča koja naposljetku dovodi do rođenja sina Frana. Mediji su često raspravljali o napetoj vezi između oca i kćeri. Unatoč tome što je Iva otvoreno izrazila čežnju za očinskom figurom, opovrgla je tvrdnje o problematičnoj vezi s Milanom. Milan, otac Ive Štrljić, jednom se prilikom osvrnuo na ovu temu, rekavši: “Tako je bilo suđeno. Čim je počeo rat, odmah sam se vratio u Hrvatsku. To je najmanje što čovjek može učiniti. Dakle, Ivi nisam mogao pružiti značajniju podršku u njezinim profesionalnim nastojanjima.

Iako živi u drugoj zemlji, vjerujem da je nepotrebno da joj dajem savjete, budući da ona posjeduje duboko razumijevanje svog zanata. Naglasio je da je naslijedila njegovu umjetničku sklonost. Ipak, otac Ive Štrljić otvoreno je izrazio nevoljkost da sa svojom kćeri dijeli svjetla reflektora. U intervjuu je izrazio svoju frustraciju, rekavši da je udaljenost između njih prevelika i da osjeća da ne može podići glavu. Druga supruga Milana Štrljića, koji je poznat po zategnutim odnosima s njegovom kćeri iz prethodnog braka, postala je glumčev oslonac. Nakon raspada prvog braka s balerinom Slavicom, s kojom je dijelio dvoje djece, Milan Štrljić ponovno je pronašao ljubav.

Sada s drugom suprugom ima dijete kojemu su dali ime Frana. Milan otvoreno dijeli svoje divljenje prema Franu, posebice njegovoj strasti prema engleskom, japanskom i borilačkim vještinama. S novom obitelji, Milan i njegova supruga svim su se srcem posvetili odgoju Frana, što je moglo dovesti do nenamjernog zanemarivanja njihova dva ljubimca u Beogradu. Umjetnica Iva Štrljić, koja je inače glumčeva kći, navodno je zbog ovog problema dugo šutjela s ocem. Milan je, s druge strane, ostao čvrst i nije htio popustiti. U zagrljaju svoje druge partnerice pronašao je utjehu, ohrabrenje i radost i nije imao namjeru to promijeniti. Zahvalio je na vodstvu više fizioterapeutkinje Daše, istaknuvši kako bi bez njezine prisutnosti njegov život bio nepotpun.

Moja žena Dasha je moja stijena i donosi mi mir. Bez nje bih bio izgubljen. Uspješan glumac, kroz karijeru sam odigrao razne uloge, a sudjelovao sam i u osnivanju Umjetničke akademije u Splitu. Iako ne posjećujem često Beograd i moji kolege rijetko dopiru do mene, nije jasno je li to zbog moje druge žene ili drugih osobnih razloga. Unatoč tome, čvrsto vjerujem da je jaka veza puna ljubavi, izgrađena na razumijevanju i podršci, ključna za trajan brak od dvadeset pet godina.

Preporučujemo