Nedavno je Branislav Lečić prmećen u prisustvu atraktivne žene plave kose.Na premijeri filma “Dule Savić, a u Londonu muk” pojavio se i glumac Branislav Lečić, blizak prijatelj porodice fudbalskog asa. Branislav Lečić je u prisustvu privlačne plavuše stigao u “MTS Dvoranu”, gde je s osmehom na licu prisustvovao događaju. Tokom cele večeri, par je privukao radoznale poglede, a lepa dama je navedena kao rediteljka Branka Bešević-Gajić.

 

Mnogi su počeli spekulisati da li je rediteljka zamenila atraktivnu brinetu Jelenu, koja je asistentkinja na Fakultetu primenjenih umetnosti, a čija veza s glumcem je ranije bila predmet interesovanja. Ipak, zvanična potvrda o ovim spekulacijama nije pristigla. Branislav Lečić se u prisustvu privlačne plavuše ponašao kao pravi kavaljer. Da li je u pitanju prijateljski i kolegijalan odnos ili možda nešto više, to ostaje da se vidi. Branislav Lečić je rođen 25. avgusta 1955. godine u Šapcu. Diplomirao je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu 1978. godine. Svojom izuzetnom glumačkom pojavom je zasijao, pružajući nezaboravnu interpretaciju delikventa u filmu “Specijalno vaspitanje” Gorana Markovića, postavljajući standarde za dalje tumačenje neprilagođenih likova. Posebno se izdvaja u ulogama odlučnih i beskompromisnih likova, čvrsto uverenih u ispravnost svojih postupaka. Postigao je značajne uspehe i u pozorištu, gde je bio višestruko nagrađivan.

 

Kao jedan od osnivača najvažnijih alternativnih pozorišnih grupa, imao je značajan uticaj na pozorišni život u zemlji. Postao je član Jugoslovenskog dramskog pozorišta 1980. godine. Trenutno obavlja funkciju redovnog profesora na Akademiji lepih umetnosti i multimedija, gde istovremeno obavlja i dužnost Prodekana za razvoj. Branislav Lečić je aktivan i u oblasti politike, paralelno sa svojom glumačkom karijerom.

Preporučujemo