Porodične tragedije su odgovorile Dragicu Radosavljević Cakanu od crkvenog venčanja sa Nešom, s kojim je već više od 20 godina. Iako je izgubila nadu, pevačica najavljuje da će se uprkos svemu, nakon toliko godina, uskoro zavetovati na večnu ljubav i pred Bogom.Iako su prvo sklopili brak u opštini, planirali su crkveno venčanje, ali do toga još nije došlo zbog neočekivanih životnih okolnosti.

 

“Udala sam se pre dvadeset godina, ali nismo imali crkveno venčanje, i to je tako. Ova priča traje još od 2010. godine i često se izvlači iz konteksta.Planirali smo crkveno venčanje, ali tada su se u mojoj porodici dogodile neke tragedije, uključujući gubitak bratanice, smrt brata i druge teške situacije, zbog čega smo otkazali ceremoniju, naravno” – izjavila je u emisiji. Cakana se još uvek nada te ističe da će se, uprkos svemu, uskoro zavetovati na večnu ljubav pred Bogom.”Nisam ni želela da razmišljam o tome. Planirali smo da to bude poseban trenutak, venčanje u Gračanici, divna priča. Međutim, u tom periodu događale su se jako tužne stvari, gubila sam svoje najbliži. Prošle godine, moja kuma je predložila da konačno ostvarimo taj plan, ali ponovno su se dogodile nepredviđene okolnosti, iako ne toliko tragične. Tada smo ponovno odložili, ali sam sigurna da će se to uskoro ostvariti” – izjavila je Cakana nedavno u emisiji “Grand Magazin”.

 

Cakana je stekla popularnost svojim emotivnim i prepoznatljivim glasom, a tokom karijere je izvodila pesme različitih žanrova, od narodne muzike do popa. Njen muzički opus obuhvata različite teme, od ljubavi do životnih izazova, što je doprinelo širokoj podršci publike.Osim muzičke karijere, Cakana je takođe poznata po svom humanitarnom radu i podršci različitim dobrotvornim akcijama.

 

Preporučujemo