Kada su u pitanju voditelji u Srbiji ima ih jako puno ali samo nekoliko njih su miljenici publike. Voja Nedeljković, jedno od najomiljenijih i najiskusnijih televizijskih lica na ovim prostorima, otkriveno je kao najnovije značajno pojačanje tima UNA Televizije, objavila je ta mreža. Voja je izrazio zadovoljstvo što na UNA TV vidi poznata lica, osobe sa kojima se ranije pojavljivao na ekranu. Uočio je i pojavu novih, mladih talenata koji ostavljaju trag na televiziji. UNA TV je zadivljujući kanal koji uspijeva da vam zadrži pažnju i zato je Voja odabrao da svoje intervjue prikazuje upravo na njemu.

Od 12. ožujka, svakog utorka u 21:45 pratimo “Una intervju”, zadivljujuću emisiju koja donosi upečatljive razgovore s poznatim osobama iz područja umjetnosti, sporta i zabave koje su imale značajan utjecaj na medijskom prostoru svojim iznimnim radom. Kada gledaju UNA TV, gledatelji mogu predvidjeti autentičnu životnu priču svakog sugovornika, otkrivajući prethodno neispričane aspekte njihovih života koji nisu bili podijeljeni ni na jednoj drugoj medijskoj platformi, dok također stječu opipljivo životno iskustvo koje se može prenijeti na svakog od aktera serije. . Tijekom svoje opsežne karijere u medijskoj industriji, Voja je imao privilegiju razvijati osobne veze s osobama koje je intervjuirao u svojoj emisiji. Kao rezultat toga, publici se pruža intiman i prijateljski razgovor u kojem može steći uvid u živote i karijere ovih ličnosti.

Biografija:

Voja Nedeljković, poznati srpski radio i TV voditelj, rođen je 1964. godine u Zemunu. Završivši Zemunsku gimnaziju 2002. godine, započeo je uspješnu karijeru u medijskoj industriji. Godine 2002. stupio je u brak s osamnaest godina mlađom manekenkom Majom. Maja, po struci liječnica, trenutno radi u Zavodu za transfuziju krvi. Godinu dana nakon svadbe, 12. kolovoza 2003., dočekali su sina kojem su dali ime Đorđe. Godine 2012. Voja se suočio sa zdravstvenim problemima, doživio je napade žuči koji su zahtijevali hospitalizaciju. Odlučan u namjeri da prevlada ovaj problem, uveo je značajne promjene u svoju prehranu, čime je uspješno riješio problem. Voja za sebe kaže da je sramežljiva osoba, što je osobina koju je njegov sin naslijedio od njega. Uvijek se trudio ponašati se pristojno u javnosti, dajući prioritet zaštiti ugleda i dobrobiti svoje obitelji. U slobodno vrijeme Voja uživa u putovanjima s najdražima i kvalitetnom provođenju vremena s prijateljima. Među raznim sportovima posebno mjesto u njegovom srcu zauzima skijanje. Ponosan je na predanost svog sina hokeju i pruža nepokolebljivu podršku u njegovim sportskim nastojanjima. Vojina omiljena izreka odražava njegovu vjeru u moć smijeha, smatrajući ga jednim od najdubljih aspekata života.

Voditeljsku karijeru započeo je 1988. godine, debitirajući u “Klubu 10” na Televiziji Beograd. Od 1991. do 1995. usavršavao je svoje vještine na Radio Pingvinu, pionirskoj privatnoj radio postaji na Balkanu. Postao je istaknuto lice Trećeg kanala RTS-a, osvojivši publiku emisijama poput „3K Dur“, „3K Show“, „Pozdrav iz Beograda“ i „Folkmetar“. Međutim, zbog nesuglasica s rukovodstvom, raspoređen je u redakciju RTS-a da obrazuje i obučava starije osobe u općeobrazovnom programu. Osjećajući se izvan sebe, prešao je na televiziju Fox, gdje je vodio zanimljivi kviz “Jesi li pametniji od đaka prvaka”. Godine 2009. preuzeo je ulogu voditelja zanimljive emisije “Ratovanjem” na Radiju S. Početkom 2012. preuzeo je poziciju voditelja talk showa “U ringu”, koji se emitovao na televiziji Pink. Prepoznavši njegov talenat, Saša Popović mu se 2013. godine obratio za vođenje cijenjene emisije “Zvezde Granda”. U početku se nije zamišljao u ovoj konkretnoj ulozi. Međutim, nakon što ga je najistaknutiji pojedinac u Grandu upoznao s inovativnim konceptom, spremno je prihvatio priliku. Unatoč kritikama drugih koji su smatrali da mu je to čas, Voja je ostao ustrajan u uvjerenju da je donio ispravnu odluku. Tijekom cijele karijere rijetko je griješio. Jednom je DR Vijetnam zabunom nazvao Doktor Vijetnam umjesto Demokratska Republika Vijetnam, a rukometaša Dragana Škrbića slučajno je nazvao Nebojša.

Preporučujemo