Miroslav Ilić je već godinama na sudu zbog utvrđivanja očinstva nad njegovim vanbračnim  sinom. Pola stoljeća brak Miroslava Ilića izdržao je i suočavao se s brojnim preprekama. No, najveći potres dogodio se kada je Mirjana Antonović svoju priču iznijela u javnost. Njezin glavni cilj na sudu bio je utvrditi očinstvo sina Devina, konkretno tvrdeći da je Miroslav Ilić njegov biološki otac, i vjeruje da je u tome uspjela. Dok se pjevačeva supruga suzdržala od javnih izjava o tome, ranije je priznala da je s Miroslavom imala značajne bračne sukobe.

Tijekom našeg odnosa vodili smo strastvene rasprave, često usmjerene oko manjih aspekata odgoja djece, poput točnosti dovođenja ili izvođenja psa ili preciznog postavljanja određenih predmeta. Iznenađujuće, upravo su se te trivijalne stvari pokazale većim izazovom za rješavanje od težih problema s kojima smo se suočavali. Premda smo svakako imali dosta svađa, nikada nismo doživjeli krizu koja bi ugrozila naš brak, što potvrđuje i Gordana, koja spremno priznaje vlastitu tvrdoglavost.  Gordana je u intervjuu za “Story” iznijela svoje viđenje veze s Miroslavom. Otkrila je da je poznata po nepokolebljivoj odlučnosti, pripisujući to tome što je po horoskopu dvostruki Ovan. No, istaknula je kako je Miroslav uvijek prvi popuštao u svađama. Izrazila je frustraciju što ljudi često suosjećaju s njom ne razmišljajući o tome kako se on osjećao u njihovom braku. Miroslav je istaknuo važnost međusobnog razumijevanja u njegovanju uspješnog i trajnog braka, priznajući da se mali stupanj ljubomore može tolerirati, a čvrsto tvrdi da o razvodu nikada ne treba razmišljati. Ideja o vjenčanju nikada nije bila dio plana. Nakon našeg puta u Skoplje 1971., Gordani sam jasno rekao da ćemo živjeti zajedno. Važno je napomenuti da vjerujem da se vjenčamo samo jednom i da će u našem kućanstvu biti potpuna transparentnost, bez skrivenih računa i tajni.

 

U dobi od 21 i 19 godina Miroslav Ilić i njegova voljena partnerica Gordana stupili su u brak 5. rujna 1971. Zajedno su ponosni roditelji dvoje djece: Marije i Marka. Marija, koja je danas u braku s političarem Draganom Šutanovcem, ima dva sina Predraga i Strahinju. Zanimljivo, godišnjica ovog slavnog para pada 31. prosinca, upravo one noći kada su se prvi put zaljubili u Skoplju. Unatoč tome što je to za njih poseban dan, Miroslav svake godine nastavlja s radom u ovoj prigodi. To i ne čudi, jer je Nova godina vrijeme kada su pjevači vrlo traženi. Miroslav kaže da njegova supruga nema ništa protiv da nastupi na njihovoj godišnjici, jer ne pridaju veliku važnost određenim datumima. Svoju ljubav i privrženost prema njoj iskazuje kupnjom poklona, ​​odlaskom na putovanja i uveseljavanjem tijekom cijele godine, bez obzira na kalendarski datum. Miroslav Ilić, poznat po svojoj pobožnosti i nepokolebljivoj vjeri, nikada nije nastupao u značajnim vjerskim prigodama poput Božića, Uskrsa i vlastite krsne slave – činjenica je kojoj se njegova supruga iznimno divi. Upravo je Gordana prva privukla Miroslavljevu pozornost, jer je tada bio stidljiv mladić. Gordana mu je tijekom cijele karijere pružala neizmjernu podršku i odigrala presudnu ulogu u Miroslavovoj odluci da se bavi glazbom. Unatoč Miroslavljevom čestom izbivanju iz kuće, njihova je ljubav opstala zahvaljujući razumijevanju i međusobnom poštovanju. Zanimljivo, Miroslav je počasni član renomiranog nogometnog kluba “Crvena zvezda” i često posjećuje utakmice zajedno sa svojim kumom Dobrivojem Topalovićem. Nadalje, sam Miroslav postao je kum Hristi Stoičkovu, jednom od najboljih svjetskih nogometaša. No, skladan i miran obiteljski život Miroslava Ilića narušen je medijskim napisima o navodnom izvanbračnom sinu rođenom tijekom jedne od njegovih turneja po Americi.

Nedavno je u javnost izašao muškarac po imenu Devon, koji je navodno vanbračni sin Miroslava Ilića. Devena, koji danas ima trideset godina, medijima je otkrila njegova majka Mirjana Antonović. Mirjana, Srpkinja koja živi u Americi, tvrdi da je Miroslava upoznala tijekom njegove turneje po Americi, a imali su i strastvenu ljubavnu vezu. Pratila ga je na svim njegovim nastupima u to vrijeme. Brzo trideset godina unaprijed, Mirjana sada tvrdi da je Deven Miroslavovo biološko dijete. Deven nosi prezime bivšeg supruga svoje majke Danijele Antonović. Mirjana tvrdi da je Miroslav znao za Devenovo postojanje i da ga je čak vidio kada je imao samo 18 mjeseci. No, Miroslav im se s vremenom prestao javljati te su nastavili život bez njega.

Preporučujemo