Dnevni horoskop za 6. mart 2024. godine donosi značajne promene na ličnom i poslovnom planu. Astrologinja Darka Cvetković pripremila je horoskop koji vam može pomoći da sagledate stvari iz drugačijeg ugla.
Ovan
KARIJERA: Danas ostvarujete napredak u svom poslu, a kolege vas sa zavišću posmatraju. Budite oprezni da se ne opterećujete previše svojom popularnošću.
LJUBAV: Zainteresovani ste za jednu osobu rođenu u znaku Riba, koja se čini kao da pokušava izbegavati vašu snažnu energiju. Možda bi bilo korisno pristupiti joj suptilnije.
ZDRAVLJE: Česte glavobolje mogu vam zadavati nelagodnost.
Bik
KARIJERA: Povremeno se suočavate s izazovom pronalaženja pravilnog pristupa suradnji s ljudima iz vašeg okruženja. Budite strpljivi. Oni će vjerojatno slijediti vaš put.
LJUBAV: Slobodne osobe rođene u ovom senzualnom znaku mogu očekivati susret s Blizancima ili Devicom.
ZDRAVLJE: Sve je u redu, ali trebali biste obratiti pažnju na krvni tlak.
Blizanci
KARIJERA: Očekuje vas poslovna prilika u inozemstvu. Osoba će vas iznenaditi dobrim vijestima o poslu ili novom profesionalnom ponudom. Imajte povjerenja.
LJUBAV: Očekujte ugodno druženje ili, ako ste sami, mogućnost novog poznanstva koje bi moglo proizaći iz prijateljstva. Ta osoba može biti rođena u znaku Jarca.
ZDRAVLJE: Vaše zdravstveno stanje nije loše.
Rak
KARIJERA: Uživate podršku brojnih suradnika koji pridonose vašem uspjehu. Suradnja s osobama rođenim u znaku Vodenjaka ili Vage iznimno je povoljna.
LJUBAV: Za vas su iskrena osjećanja od presudne važnosti. Imate priliku upoznati osobu koja će vam pružiti vjernu ljubav. Osvojavanje Ovna ili Ribe bit će intrigantno.
ZDRAVLJE: Preporučuje se pažnja prema probavnom sustavu.

 

 

Lav
KARIJERA: Neka vaša dominacija bude izražena na poslu, posebno kada se bavite onim što volite.
LJUBAV: Slobodni pojedinci trebaju uložiti dodatan napor u odabir partnera i donošenje odluka, budući da često imaju naglašen ego.
ZDRAVLJE: Preporučuje se pažljiv odnos prema probavi, želucu i izboru prehrambenih navika.
Devica
KARIJERA: Fokusirajte se na suradnju s Ribom, Ovnom, Škorpijom i Jarcem. Vjerojatno već imate plan za daljnje korake s tim suradnicima.
LJUBAV: Postavite pravila u svom emotivnom životu – odlučite hoćete li lutati ili se posvetiti nekome tko vam pruža pažnju.
ZDRAVLJE: Emotivna preosjetljivost može utjecati na vaše zdravlje.
Vaga
KARIJERA: Iako ste možda zaboravili na suradnike, oni nisu zaboravili na vas. Vaša izvrsna energija pomoći će vam da se organizirate za buduće poslovne aranžmane.
LJUBAV: Danas je idealan dan za provod i nova poznanstva, posebno u drugoj polovini dana. Uživate u izvrsnom raspoloženju.
ZDRAVLJE: Vaše zdravstveno stanje je prilično dobro.
Škorpija
KARIJERA: Ohrabrujuće vijesti za one koji razmatraju suradnju s inozemstvom. Ova zemlja je prostrana i velika, moguće je da se radi o Sjedinjenim Američkim Državama ili Australiji.
LJUBAV: Ako ste u braku ili vezi, budite oprezni zbog ljubomore i posesivnosti, što se često javlja. To nije povoljno za vaš odnos.
ZDRAVLJE: Trenutno prolazite kroz bolje razdoblje u smislu zdravlja.

 


Strelac
KARIJERA: Susrećete nekoliko manjih izazova. Preporučuje se da sami donesete odluku o poslu koji vas očekuje već neko vrijeme.
LJUBAV: Predstoji vam ugodan susret u ljubavi, što vam može pružiti stabilnost i pomoći da donesete ispravne odluke u vezi s novim poznanstvom.
ZDRAVLJE: Osjećate povećani pritisak, a srce trpi. Lagane šetnje ili vježbe mogu pridonijeti olakšanju.
Jarac
KARIJERA: Spremni ste za duboke promjene. Moguće je da ćete se otvoriti za rad na nečemu što prije niste ni razmatrali.
LJUBAV: Povećajte svoje društvene aktivnosti. Važno vam je da budete okruženi raznolikim ljudima koji vas opuštaju i inspirišu.
ZDRAVLJE: Trenutno ste zadovoljni sobom i uživate u dobrom zdravstvenom stanju.
Vodolija
KARIJERA: Imate poziv za suradnju s Ribe, Strelcem ili Jarcem. Očekujete mnogo od ove suradnje, ali morate biti snažni i izdržljivi.
LJUBAV: Danas se posvećujete obitelji. Oni su vam najvažniji u ovom trenutku, i držite se te vrijednosti. Uživajte u dobrom društvu i opustite se.
ZDRAVLJE: Preporučuje se razmotrenje dijetetskog pristupa.
Ribe
KARIJERA: Danas se pojavljuju dvije prilike za napredak ili promjenu posla. Iskoristite barem jednu od tih mogućnosti.
LJUBAV: Imate strategiju kako osvojiti zanimljivu i duhovitu osobu. Uživajte u svom odabiru. Vjerujte sebi i svojim osjećajima.
ZDRAVLJE: Očekuje vas bolje raspoloženje.

 

Preporučujemo