Jedna od najpopularnijih voditeljki u Srbiji već dugi niz godina je Sanja Marinković koja vodi svoju autorsku emisiju Magazin in. Tokom godina kroz nju je prošao veliki broj poznatih ličnosti iz svih sfera života. Sanja je u javnosti uvijek besprijekorno sređena a sada je na Instagramu pokazala kako izgleda bez šminke. 

  • Sanja Marinković već je godinama renomirano televizijsko lice koje svojom pojavom na ekranu osvaja publiku. Ipak, rijetki su trenuci kada ugledamo njezin pravi izgled, daleko od blještavila i glamura svjetla reflektora.

Dok ju je javnost navikla vidjeti besprijekorno odjevenu, našminkanu i elegantno odjevenu dok vodi svoju emisiju, Sanja na svojim društvenim mrežama povremeno otkrije da stvari nisu uvijek onakve kakvima se čine na malim ekranima. Nedavno je podijelila fotografiju na kojoj je bez šminke, a rezultat je zaista impresivan…

Prilikom jednog slučaja pojavila se slika iz kozmetičkog studija koja otkriva da Sanja Marinković posjeduje još veću ljepotu bez kozmetike. Uz to, Sanja je ljubazno podijelila video u kojem je preko glave stavila ručnik, omogućivši svojim pratiteljima da vide njezin izgled prije stiliziranja.

Podsjetimo, Sanja je karijeru započela kao novinarka informativnog programa, a kasnije je vodila jutarnji program RTS-a.

 

Tijekom svog vremena u industriji vijesti imao sam priliku raditi u različitim ulogama, uključujući voditelja jutarnjeg programa i izvještavanja za jutarnji program. Osim toga, imao sam privilegiju voditi jutarnji program četiri do pet godina.

Nakon tranzicije vlade i mog preuzimanja vodstva, našao sam se na meti kritika zbog raznih stvari.

Prije svega, ono što me najviše veseli je jutarnji program. Zabavno jer su urednici smatrali da voditelj jutarnjeg programa nacionalne televizije treba biti svečan, bez ikakve naznake osmijeha kad se upali crveno svjetlo. To ih je jako uznemirilo.

I ne samo to, nego ih je mučila i moja mladost, moje godine, veličina mojih grudi i vidljivost mog dekoltea. Činilo se da im sve u vezi sa mnom smeta, a ja sam shvatila da atmosfera više nije pogodna za moj razvoj, ispričala je Sanja u nedavnom intervjuu za “Blic TV”.

Biografija:

  • Sanja Marinković, poznata srbijanska novinarka i televizijska voditeljica, stekla je širu afirmaciju svojim izuzetnim radom u popularnoj emisiji “Magazin In”, koju uređuje i vodi na televiziji “Pink”. Rođena 2. ožujka 1974. godine u Beogradu, svoj profesionalni put započela je 1996. godine u Radio-televiziji Srbije, dajući vrijedne priloge u raznim informativnim i zabavnim emisijama te preuzimajući ulogu voditelja Jutarnjeg programa.

Kasnije je prešla u “YU info”, gdje je pokazala svoj talenat kao kreatorka, urednica i voditeljka hvaljene emisije “Magazin IN”. Nakon toga, Sanja je krasila ekrane televizije “Politika”, da bi se u svibnju 2000. godine udomila na televiziji “Pink”, gdje od tada ne prestaje da osvaja publiku svojom emisijom. Vrijedno je spomenuti da je “Magazin IN” jedan od najpopularnijih i najgledanijih programa u regiji.

Sanja je u okviru svog studija imala zadovoljstvo intervjuirati brojne ugledne ličnosti iz svijeta sporta, glume, glazbe, novinarstva, politike i šire. Dodatno, gledatelji je mogu prepoznati kao sudionicu emisija poput “Sve za ljubav” i “Bračni sudac”.

Sanja je već izdala dvije knjige koje služe kao vodiči za postizanje ispunjenog i uspješnog života: “Moja tajna: Ljubav, vježbanje, kuhanje” i “Moja mjera sreće”. U svojoj posljednjoj publikaciji vješto isprepliće svoja osobna iskustva s pronicljivim anegdotama koje dijele njezini sugovornici, pokrivajući širok raspon tema uključujući ljubav, sreću, brak, roditeljstvo i još mnogo toga

 

Preporučujemo