Unatoč tome što joj je glavni fokus bila kazališna karijera, Anja je tijekom drugog desetljeća 21. stoljeća uspjela osigurati brojne uloge u televizijskim serijama. Glumica Anastasia Anja Mandić, koja Mandi nije bila prva supruga, njegova je voljena suprugasa kojom je bio do kraja svog života.

Česti odlasci u kazalište bili su joj redovita navika, a nakon završene osnovne i srednje škole nastavila je svoju strast pohađajući Fakultet dramskih umjetnosti u Beogradu. Glumu je diplomirala 1996. godine, a usavršavala se pod vodstvom cijenjenih profesora Milenka Maričića i Branislava Mićunovića. Tijekom ove godine bogate događajima također je debitirala u televizijskoj seriji Sretni ljudi, glumeći sporedan lik.

Zadivljujuća priča o obitelji Anje Mandić odvija se uz njezine roditelje, poznate ličnosti iz svijeta umjetnosti. Ognjanka Ognjanović, njena majka, krasila je scenu kao glumica, dok je njen otac Predrag Radojković pokazao svoj talenat kao baletski igrač. Nakon raspada braka svojih roditelja, Anja Mandić našla se s novim likovima u svom životu: očuhom i maćehom. Anjina majka Ognjanka stupila je u brak s cijenjenim glumcem Milošem Žutićem, što je dovelo do jedinstvenog spajanja puteva dviju glumica, Anje i Katarine Žutić.

 

Naprotiv, maćeha Anje Mandić, Boba Kojović, neprimjetno je integrirala svoja dva sina u Anjin život, što je rezultiralo ljubavnom i cijenjenom vezom među njima, kao da su joj rođena braća. Naime, Bobina zajednica s Anjinim ocem drži drugo mjesto, dok je iz prvog braka dobio sinove Uroša i Milana Kalinića. Anja je otvoreno izrazila svoju duboku ljubav prema Bobi i njihovoj čvrstoj obiteljskoj vezi, što je ponosno pokazala podijelivši fotografiju s naslovom “Maćehica”. Njihova veza je ovom fotografijom pobrala mnogo pohvala. U komentarima koji su se nizali svi su im čestitali na tako srdačnom odnosu.

Preporučujemo