Branka, majka Darka Lazića, nakon dvije i po godine od smrti supruga Milana ponovo je pronašla ljubav. Kako se navodi, s Draganom je u ljubavnoj vezi već deset mjeseci. Dragan živi i radi u Nizozemskoj i netko je koga njezina majka poznaje godinama. Draganu su tokom pjevačičinog vjenčanja srdačno dočekali Darko i njegov brat. Dragan je iz Velikog Gradišta, ali već duže vrijeme živi i radi u Nizozemskoj. Iako ga je obitelj Lazić već upoznala dok su tu živjeli, nikad nisu bili istinski bliski. Dragan je razveden i ima petero djece.

Nije znao za Milanov odlazak jer ne prati lokalne vijesti. Kasnije, nakon što je saznao za Milanovu smrt, javio se Branki na Facebooku kako bi joj izrazio sućut. Nakon višemjesečnog dopisivanja počeli su se družiti, razvili su se osjećaji i sada su zajedno. Zbog nekih nepredviđenih okolnosti, Dragan je otvorio tvrtku u Beogradu i na kraju je došao do Branke da se nađu. Prema riječima pouzdanog izvora bliskog obitelji Lazić, Darka je raširenih ruku dočekala cijela obitelj, a oko njegovog dolaska na svadbu svi su bili složni. Vrijeme provodi između Srbije i Nizozemske, a s Brankom se dobro slaže. Obitelj ne osuđuje niti se miješa u ničije osobne veze ili brakove, i jednostavno prihvaćaju sudbinu kakva jest.

Druže se, nude pomoć i ne prave probleme. Mlada Branka ima svoj život, a sinovi svoje obitelji. Izvor objašnjava da joj je teško bilo reći Darku i Draganu za svog novog partnera, ali su je odmah podržali kada je objasnila situaciju. To je za nju bilo veliko olakšanje, a Darko je istakao važnost njene sreće i blagostanja, navodeći da ima pravo na svoj život.

Preporučujemo