Posljednjih tri četir5i mjeseca svi mediji su skoro svaki dan izvještavali o razvodu pozatog pjevača Harisa Džinovića i njegove, sad ve bivše supruge Meline. Sam Haris je uveliko pridonio ovoj hajci jer je koristio svaku priliku da iznosi prljav veš o Melini.

U mnoštvu razvoda koji su potresli ovdašnju zajednicu, posebnu pažnju izaziva raspad braka Meline i Harisa Džinovića. Prethodnih mjeseci kružilo je bezbroj glasina i izvještaja, no bez obzira na to, saga je došla do kraja. Nakon burne faze, uspješni inovator izašao je trijumfalno, zračeći u svom svom sjaju.

Melinine kreacije radosno je prigrlilo nekoliko renomiranih žena našeg doba, među kojima su Jennifer Lopez, Sharon Stone, Sofia Vergara i Kate Beckinsale, da spomenemo samo neke. Nakon značajne pauze u svojim kreativnim nastojanjima, Melina je predstavila svježi asortiman dizajna.

Osim toga, ponovno je uvela svoje prethodno prezime, vraćajući se na svoje djevojačko – Galić. Ukratko, robna marka Hamel utjelovljuje kombinaciju romantičnog šarma i profinjene elegancije. Fit modeli s Melininim potpisom bez muke laskaju ženama svih dobnih skupina, stoga ne čudi što su već trijumfirali ne samo holivudskim zvijezdama, već i cijeloj svjetskoj pozornici.

Ova izuzetna kolekcija bit će dostupna i međunarodnim kupcima. Modna dizajnerica ostaje vjerna poznatoj i provjerenoj formuli. Odjevni predmeti održavaju jednu paletu boja, zračeći romantikom, ostajući vjerni bezvremenskim stilovima. Međutim, tu su i elegantni ukrasi koji unose dašak odvažnosti u dizajn.

Kako bi pojačala kampanju, angažirala je usluge sjajnih manekenki Kristine Perić i Cece Živojinović, a naše fotografije prikazuju djelić svježih lica koja su se pridružila našem rosteru. Unatoč okolnostima, Melina je ponovno stekla svoje modno umijeće i vratila se na čelo industrije.

Rođena 1982. godine u Bihaću, Melina Galić se s obitelji preselila u Zagreb, gdje je završila osnovnu i srednju školu. Slijedeći svoju ljubav prema jeziku i lingvistici, upisala je studij engleskog jezika na Filološkom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Unatoč glatko položenim ispitima, Melina je 2002. kao apsolventica odlučila prekinuti studij.

  • Umjesto toga, odlučila se udati za Harisa Džinovića, znatno starijeg pjevača od nje, te se otisnula u modne vode osnovavši vlastiti brend. Iako njezini roditelji nisu odobravali njezin izbor da napusti koledž, Melina je imala drugačiju viziju svoje budućnosti, onu koja se na kraju pokazala neizmjerno uspješnom.

Čak i prije svog pohoda u modnu industriju, Melina je već bila prepoznata po svom besprijekornom osjećaju za stil. Tijekom boravka u Parizu, dok je pratila Harisa, u potpunosti je prihvatila svoju strast prema modi. Kroz pjevačičinu široku mrežu u glavnom gradu Francuske i njezine interakcije s modnim entuzijastima, Melina je shvatila da posjeduje potencijal za pokretanje vlastite linije odjeće.

Melina Džinović je 2010. godine krenula na svoje modno putovanje napravivši prvi korak u modnoj prijestolnici Parizu. Tu je održala svoju inauguralnu modnu reviju, označivši početak svog brenda “Hamel”. Kroz Džinovićevu razgranatu mrežu kontakata diljem svijeta, njezin brend brzo je postao prepoznatljiv i hvaljen.

Prva domaća zvijezda koja je obukla svoje prefine kreacije bila je proslavljena folk pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović. Kako je njezin brend nastavio cvjetati, Džinović je iskoristila priliku da svoje dizajne predstavi modnim entuzijastima u Milanu, Miamiju i Sao Paolu, uz svoje revije u Parizu i Beogradu.

Ovo međunarodno izlaganje otvorilo je vrata za suradnju s istaknutim holivudskim zvijezdama. Naime, multitalentirana pjevačica i glumica Jennifer Lopez postala je predana obožavateljica Melininih kreacija, često birajući njezine haljine za razne prigode. U kolovozu 2017., na raskošnom vjenčanju u New Yorku, J. Lo je u zadivljujućoj plavo-zelenoj haljini iz kolekcije “Hamel” zauzela svjetla pozornosti, ostavivši kolege u čudu.

Haljina do poda besprijekorno je isticala njezinu figuru ostavljajući neizbrisiv dojam. Privlačnost Melininog dizajna proširila se izvan J. Lo, zadivivši Paris Hilton, Sharon Stone, Kate Beckinsale, Sofiju Vergaru i druge žene poznate po svom besprijekornom ukusu. Brend “Hamel” postao je sinonim za eleganciju i sofisticiranost, kraseći ove cijenjene dame svojim bezvremenskim kreacijama.

Ne čudi što je renomirani časopis “Vog” objavio članak o njezinom iznimnom radu. Osim toga, mlada dizajnerica otvorila je vlastiti studio u Beogradu, čime je privukla pozornost brojnih utjecajnih pojedinaca koji sada imaju privilegiju nositi njezine kreacije.

Ovim pothvatom omogućila je modnim entuzijastima diljem Balkana da se uvjere u besprijekornu kvalitetu njezinih odjevnih predmeta. U proljeće 2022. novinske kuće izvijestile su da je Melina krenula u pothvate u SAD-u, Dubaiju i Brazilu, proširujući svoj doseg na međunarodna tržišta.

Preporučujemo