Podrijetlom iz Bosne i Hercegovine, Zdravko Čolić pojavio se kao istaknuta osoba na glazbenoj sceni bivše Jugoslavije. S impresivnom diskografijom od petnaest studijskih albuma i repertoarom vrhunskih hitova, Čolićev glazbeni put započeo je kasnih šezdesetih godina prošlog stoljeća i osvaja publiku sve do danas. Njegova trajna popularnost dokaz je njegovog  talenta i privlačnosti. On i dalje nastupa i sve karte se raspodaju brzinom svjetlosti.

 

Tijekom svog ranog školovanja Zdravko je pokazao iznimnu akademsku sposobnost i ubrzo je postao učiteljev voljeni učenik. Nastavljajući svoj obrazovni put, upisao je gimnaziju i glazbenu školu, au konačnici je završio diplomom na cijenjenom Ekonomskom fakultetu u Sarajevu. Zdravko, rođen u Sarajevu 30. svibnja 1951. godine, imao je majku domaćicu Stanu i oca Vladimira koji je radio kao policajac u MUP-u. Osim toga, Zdravko ima četiri godine mlađeg brata Dragana a to je malo poznato.

U današnje vrijeme postalo je uobičajeno da istaknuti pojedinci poduzimaju ekstremne mjere kako bi sakrili bilo koji aspekt svog privatnog života, dok mediji posjeduju izuzetnu sposobnost razotkrivanja svakog zamršenog detalja. Ovo nas dovodi do Chole, koja je trenutno u središtu pozornosti, postigavši ​​vrhunac svoje karijere svojim pjevanjem širom svijeta i nastupima koji oduzimaju dah Gotovo dva desetljeća u bračnoj je zajednici s Aleksandrom, predanom pedagoginjom iz Beograda. Tijekom svog zajedničkog putovanja, odgajali su i vodili svoje dvije kćeri, koje su sada procvjetale u samostalne odrasle osobe. Zanimljivo, malo je poznata činjenica da on ima i mlađeg brata  Dragana.

 

U centru Beograda postoji restoran čiji je vlasnik. Insajderi sugeriraju da je recept za hadžijski ćevap donesen iz Sarajeva. Nije jasno gaji li Čola loše osjećaje prema svom bratu ili postoje neki drugi faktori u igri, ali on je dosljedno odlučio da ga javno ne priznaje. Unatoč tome, pomnim ispitivanjem postaje očito da nevjerojatno nalikuju jedan drugome.

Preporučujemo