Razvodi su u posljednje vrijeme sve češći a dešavaju se i poznatim ličnostima. Čini se da odluku o razvodu Ljubinke Klarić nisu potaknuli ljutnja ili bijes Nakon dugog razmišljanja, glumica je došla do spoznaje da nije zadovoljna sobom dok je bila u braku s Nebojšom Jovanovićem, informatičarom.Glumica čije nastupe gledatelji mogu pratiti u brojnim televizijskim dramama i predstavama Beogradskog dramskog pozorišta, udala se za Jovanovića nakon samo dva mjeseca udvaranja. Njihovo je vjenčanje bila mala i intimna stvar, isključivo za odabrano društvo uže obitelji i prijatelja. Učinjeni su svi napori da detalji njihovog posebnog dana ostanu privatni i da ne dospiju u medije.

Brzo se pročula vijest da je Ljubinka s partnerom Nebojšom otputovala u Ameriku. Iako su neki izrazili svoje dobre želje za njezinu novopronađenu sreću i ispunjenje američkog sna, mnogi drugi su bili ispunjeni žaljenjem što tako darovita glumica i izvođačica više neće biti prisutna na njihovoj lokalnoj kazališnoj sceni. Nakon što je zatrudnjela u Americi, iznijela je svoje dijete Kostu do termina, a ubrzo potom i rodila. No, iz nepoznatih razloga, hitno se vratila u rodnu Srbiju. Tijekom intervjua za časopis Story, umjetnica je progovorila o svom povratku, a kao razlog za to navela je Kostino radosno odrastanje. Naime smatrala je da će mu to biti omogućeno u Srbiji.

U tom je razdoblju njezina izjava bila koncizna – samo je izrazila da se odlučila za mudrije odluke i da zbog njih ne osjeća nimalo grižnje savjesti. Nakon što je prošlo dosta vremena i kada se situacija stabilizirala, Ljubinka je televizijskoj stanici s kojom je povezana otkrila dosad nepoznate informacije. Činilo se da je emocionalna bol nestala, ili se barem smanjila.Odluka Ljubinke Klarić da raskine brak proizašla je iz osjećaja nezadovoljstva okolnostima i životnim položajem.

Nakon priznanja, većini je postalo jasno da fizička razdvojenost nije temeljni uzrok raspada braka između glumice i online stručnjaka. Umjesto toga, bila je to gomila raznih problema koji su se neprestano gomilali tijekom nekoliko godina i na kraju su bili nerješivi. Srećom, glumica i njezin bivši suprug uspjeli su održati pozitivan odnos kako bi svom sinu omogućili pravi odgoj. Kosta je često posjećivao oca u Americi i od tada je odlučio ostati tamo kako bi se školovao. Unatoč Ljubinkinoj nevoljkosti, ona je na kraju pristala podržati njegovu odluku.

Preporučujemo