Ženidba Miloša Timotijevića i Tijane Simić u listopadu 2023. godine iznenadila je mnoge jer javnost nije znala za prethodni tajni razvod glumca od bivše supruge Dunje, s kojom je u braku proveo 13 godina. Ova neočekivana vijest ostavila je ljude bez teksta. Nakon toga su krenule špekulacije da mu se prvi brak raspao upravo zbog sadašnje supruge.

 

Nakon početnih dobrih vijesti, razloga za slavlje bilo je još više jer je Tijana ubrzo ostala trudna. Miloš Timotijević je 27. rujna poželio dobrodošlicu na svijet svom sinu davši mu lijepo ime koje sada nosi. Dok se glumac inače suzdržava od razgovora o privatnom životu, nedavno je prekinuo šutnju i otvoreno se pozabavio temom svog nasljednika. Sjećanje na paniku još uvijek postoji, zajedno s neodoljivim osjećajem dužnosti prema ranjivom biću koje se sada oslanja na moju zaštitu i ljubav. Moja je odgovornost prenijeti sve znanje i mudrost koju su mi prenijeli moji roditelji, osiguravajući da Jakov dobije iste vrijednosti koje bi mu moj otac usadio. Pomisao da moj otac neće moći upoznati svog unuka u tom mi je trenutku teško padala na pamet. Stoga sam odlučan učiniti sve što je u mojoj moći da prenesem učenja i načela koja su mu bila tako važna. Tek nakon što sam i sam postao roditelj, istinski sam shvatio prazninu koja je postojala u meni i koliko se duboko ispunjeno sada osjećam kao potpuna osoba.

 

Nije bilo slavlja. Sam porod pokazao se kao iscrpljujući pothvat. Moram pohvaliti suprugu što je sve izdržala. Iz moje perspektive, njezina ustrajnost i snaga nisu bile ništa manje od herojskih, posebno s obzirom na iscrpljujuće trajanje od 26 sati. Stajala sam uz nju tijekom cijelog procesa, ali kako je Jakov došao na svijet tek jedan sat iza ponoći, nije bilo vremena za veselje. Vratio sam se kući i odmah zaspao. Sjećam se kako sam gledao u masivni, blistavi žuti mjesec, osjećajući kako me preplavljuje val olakšanja jer sam bio prilično zabrinut zbog ishoda. Sutradan sam se našao s dvije prijateljice na nekoliko kava i to je bila razmjera slavlja – otkrio je Miloš, koji je suprugu neočekivano upoznao preko zajedničkog poznanika.

Tijanu i Miloša upoznao je zajednički prijatelj iz djetinjstva koji je s glumcem bio u dugogodišnjoj vezi. Njihova je povezanost bila trenutna i odmah su osjetili iskru. Iako se Miloš nedavno razveo, svoju sreću nisu htjeli odgađati. Nakon nešto više od mjesec dana veze, donijeli su odluku da će se vjenčati na intimnoj ceremoniji u krugu svojih najmilijih. Vijest o njihovom braku doznala se kada je sam Miloš podijelio fotografiju na svojim društvenim mrežama na kojoj ponosno pokazuje svoj vjenčani prsten uz jednostavan natpis ‘zauzet’.

Preporučujemo