Jedna od najpoznatijih glumica u Srbiji je Mirjana Karanović. Rođena 28. januara 1957. godine u Beogradu, ceo život je provela u gradu. Mirjana se od malih nogu bavila glumom i pohađala časove glume u Domu pionira. Međutim, suočila se sa višestrukim odbijanjima pre nego što je sa dvadeset tri godine konačno položila prijemni ispit na Fakultetu dramskih umetnosti. Godine 1984. Mirjana je uspješno diplomirala na programu.

Mirjana, koja se nikada nije udala niti rodila potomstvo, živi po poslovici: “Bolje je imati partnera koji ispunjava zadovoljstvo nego supružnika koji razočara”. Godine 2004. bila je u romantičnoj vezi sa kolegom Erminom Bravom, koji je bio dvije decenije mlađi od nje. Nakon prekida ostali su dobri prijatelji i često poslovno sarađuju. Lični život Mirjane Karanović tema je koja se često pominje u raspravama. To je uglavnom zbog činjenice da se glumica potrudila da svoje romantične veze zadrži privatnom. Stoga je pitanje s kim se zabavlja Mirjana Karanović često predmet radoznalosti mnogih.Ermin Bravo, dvadesetak godina mlađi kolega, jedini je poznati emotivni partner Mirjane Karanović koji je izašao u javnost.

Nakon što je postavila snimak na svoj Instagram nalog, glumica je izazvala ludnicu na društvenim mrežama. Na fotografiji su ona i zagonetni muškarac, uz natpis “Moj dečko i ja”. Ubrzo nakon toga, njeni vršnjaci su je počeli obasipati pozitivnim i uzbuđenim primjedbama. Čim su glumicu Mirjanu Karanović pitali o njenom romantičnom partneru, mediji su se odmah zaintrigirali. Ona je na upit odgovorila otkrivanjem identiteta svog dečka.

Kao što sam i očekivala, telefonski poziv koji sam primila nije me iznenadio. „Znala sam da ćete me pozvati”. Kada su njene kolege postavile pitanje da li je njena objava bila šala ili je stvarno zadovoljna stvarima srca, odgovorila je kratko: Moja ličnost ostaje zagonetna i dalje po tom pitanju.

Preporučujemo