Jovana i Marko Mišković su na početku svoje zajednice živeli u raskošnom savremenom stambenom objektu opremljenom video nadzorom, fitnes centrom i svim ostalim sadržajima koji su tipični za ovakve komplekse. Ova činjenica nije nepoznata. Uprkos lakoći pristupa savremenoj tehnologiji, Jovana i Marko su osetili potrebu da remontuju celu zgradu pre dolaska svog drugog naslednika. Bili su odlučni da izvrše značajne promjene u strukturi.

Kako se navodi, par je navodno dobio stan na poklon od Markovog oca Miroslava Miškovića, koji je jedan od najbogatijih ljudi u zemlji. Par, koji izgleda dobro sarađuje, renovirao je stan opsežno, od temelja. Pokazalo se još jednom da kada imate dovoljno novca sve je lako postići.

Zidovi su srušeni, podovi izmijenjeni, a stropovi spušteni. Nadalje, određena je zona za dodatnog člana porodice, modifikacija koja u početku nije bila predviđena.Nakon što su se smjestili, četveročlana porodica je brzo shvatila potrebu za prostranijim stanovanjem. Mediji su danima bili prepuni nagađanja da pevačica i biznismen traže novi dom. Kružile su glasine da su već obavili kupovinu, koja je imala prostranu nekretninu. Fotografija Jovane pružila je dodatni dokaz u prilog ovim tvrdnjama.

Na Instagramu je pop umjetnica ponudila pogled na verandu, zajedno sa ležaljkama, pomno njegovanom travom i spokojnom plavetnilom bazena u daljini. Nakon što je Jovana objavila sliku svog novog doma, njeni pratioci su preplavili odeljak za komentare mešavinom povratnih informacija. Iako je bilo riječi hvale, bilo je i kritika. Ipak, opšti konsenzus je bio da je novo prebivalište Jovane i Marka Miškovića idealan životni prostor za svaku porodicu koji bi mnogi poželjeli.

Preporučujemo