Bilajna Jevtić i Aca Ilić su zajedno preko tri decenije i smatraju ih jednim od najstabilnijih i najiealnijih parova na domaćoj estradi. Oni su svoju ljubav krunisali rođenjem sina Ivana koji je centar njihovog sviijeta i koji je izrastao u perspektivnog mladog čovjeka. Nije se često  pojavljivao u javnosti ali se o njemu često piše. Za sina Biljane Jevtić i Ace Ilića mediji se interesuju otkako je započeo romantičnu vezu sa šarmantnom plavušom. Iako se posvećuje studiju prava s namjerom da postane pravnik, mediji biraju da istaknu njegov emocionalni aspekt, a ne intelektualnu snagu.

Ivanove objave na Instagramu temelj su za članke i naslove koje kreiraju drugi koji pomno prate njegove aktivnosti. Njihov cilj je da otkriju detalje o Ivanovom privatnom životu, uključujući njegove veze i da li uspevaju njegove romantične veze sa Anđelom Milićević. Javnosti je postalo poznato da je sin Biljane Jevtić i Ace Ilića svoju devojku upoznao sa porodicom i čak je doveo u svoj dom na Petlovom brdu putem objava na društvenim mrežama.

Došlo je do otkrića da mladi dvojac često putuje na razne lokacije, druži se sa drugima, dijele zajedničke interese, a svi znakovi upućuju na mogućnost braka u dogledno vrijeme. Ivan je na Instagramu otkrio da razmišlja o nečemu veoma značajnom. Podijelio je svoju fotografiju sa svojom drugom drugom, a ispod je dao kratku izjavu, sugerirajući da o tome ozbiljno razmišlja.

Ivan Ilić i njegova supruga.
Iako je očigledno da je sve u šali ili samo nagoveštaj budućih događaja, nekolicina je spekulisala da je potomstvo Biljane Jevtić i Ace Ilića tajno stupilo u brak.

Preporučujemo