Na estradnoj sceni j epreko pola vijeka i jedan je od najpopularnijih pjevača narodne muzike. Ne nastupa više često i živi penzionerski život. Miroslav Ilić već nekoliko decenija zauzima istaknuto mesto u domenu popularne muzike. Početkom sedamdesetih godina prošlog veka stekao je trajni nadimak “Mrčajevski slavuj”. Danas ćemo ući u intimne detalje njegovog ličnog života, ispitujući svakodnevne rutine i dinamiku Miroslava i njegove supruge Gordane.Tokom intervjua, Miroslav Ilić, renomirani pevač poznat po uspešnoj muzičkoj karijeri i repertoaru popularnih pesama, iskreno je otkrio koliko novca je potrebno za mesec dana udobnog života.

 

Miroslav je izrazio neodobravanje razmetljivog izlaganja materijalnih dobara, uključujući avione, kamione i jahte. Smatra da je, ako je pojedinac posvećen svojoj profesiji i ostvaruje finansijski uspjeh, razumljivo da se prepusti takvom luksuzu. Nadalje, Miroslav čvrsto vjeruje u poštovanje tuđe imovine i uzdržavanje od miješanja u njihove lične stvari.

Tokom svoje karijere, posvetio sam ogromnu količinu vremena i truda, što je rezultiralo stalnim prihodom. Ipak, koliko god naši resursi bili obilni, čini se da uvijek nedostaju. Iz moje perspektive, mjesečna izdvajanja od oko 3.000 eura adekvatno zadovoljavaju moje potrebe, isključujući troškove vezane za zimu.

  • Ova suma ne samo da pokriva osnovne račune i kupovine, već ostavlja i višak koji omogućava ugodan način života. Lokalni mediji prenijeli su ova osjećanja tokom nedavnog skupa.

Tokom neverovatnih dvadeset godina, Miroslav Ilić i Saša Popović su se radoznalo uzdržavali od bilo kakvog oblika komunikacije, dodajući intrigantan zaokret u svoju priču.

 

2000. godina je označila početak nesuglasica između Miroslava i nas ostalih. Miroslav je izrazio želju da pređe sa “PGP RTS” na “Grand” produkciju, ali je postojao uslov koji je Popović odbio da prihvati. Još uvijek su mi živa sjećanja na događaje na Bežanijskoj kosi, koji su se zbili oko 1999. ili 2000. godine.

Brena i Boba bili su tamo da prisustvuju raspletu naše priče. Miroslavljeva frustracija je proistekla iz njegovog animoziteta prema Miroljubu Aranđeloviću Kemišu i Zorici Brunclik. Kemiš je tada bio na poziciji moći u PGP-u, a Miroslava je mučio njegov uticaj na Zoricu. Miroslavljeva namera da se pridruži Grandu nije bila samo da stekne kontrolu, već i da eliminiše Kemiša i sve koji su povezani sa Zoricom Brunclik.

  • Predložio je da udružimo snage da ih srušimo. Odgovorio sam mu: “Miroslave, vrata Granda su ti širom otvorena! Ako želiš da snimiš album sa Grand produkcijom, više si nego dobrodošao.” Ovaj poseban aspekt našeg razgovora bio je prijateljske prirode.

Pre nekoliko godina, Saša mu je čvrsto poručio da je ratovanje u njegovo ime potpuno nezamislivo. I tom deklaracijom, narativ je došao do svog zaključka.

 

Moje znanje o Miroslavu Iliću prevazilazi bilo koga drugog. Posedujem duboko razumevanje za njega, posebno iz našeg dugog zajedničkog vremena tokom 1980-ih kada smo ga često pratili na turnejama, uključujući one sa Lepom Bren. Tokom tog perioda bili smo upoznati sa njegovim postupcima i držanjem.

Ipak, nemam želju da javnosti iznosim potencijalno neugodne detalje. Takva otkrića bi nesumnjivo izazvala neviđeni skandal i ogromno poniženje. Shodno tome, doneo sam svesnu odluku da se uzdržim od preispitivanja tog doba“, otkrio je on. Miroslav Ilić je oštro opovrgao Popovićeve navode.

Narativ Saše Popovića potpuno je odvojen od stvarnosti! On laže istim intenzitetom kao pas! Dozvolite mi da iznesem pravu istinu. U tom periodu RTS je imao ukupno tri kanala, a treći kanal, poznat kao ZAM, vodili su Saša, Brena, pokojni Raka Đokić, a kasnije i njegov brat Gane.

 

Preporučujemo