Porodica Đoković stalno plijeni pažnju svih medija širom javnosti. Posebno su njihovi međusobni odnosi svima zanimljivi i pomno se prate. Na predstojećem turniru u Indijan Velsu nastupiće Novak Đoković u društvu supruge Jelene i njihove dece. Nedavna objava Jelene Đoković, na kojoj se pored majke pojavljuje i njen suprug Novak Đoković, privukla je pažnju mnogih pojedinaca.

Ova objava, koju su opširno pratili mediji, sadrži važne informacije koje će stati na kraj svim preostalim spekulacijama o njihovoj vezi. Kako bismo pružili jasnoću i razjasnili sve postojeće nedoumice, odlučili smo da podelimo sa vama prethodne izjave Jelene Đoković u vezi sa Dajanom. Diskurs oko odnosa Jelene Đoković i Dijane je u toku, što je rezultiralo oprečnim stavovima na osnovu njihovih izjava. Konkretno, Dijana je izrazila svoje neodobravanje prema metodama odgoja djece svog sina i snahe, posebno u pogledu njihovog izbora u ishrani. Nažalost, njihovo prisustvo je rijetko jer su osnovali svoje utočište kao porodičnu jedinicu.

Dijana je svojevremeno primetila da Jelena ima poseban pristup kada su u pitanju određeni zadaci. U ležernim trenucima trudimo se da provodimo vrijeme zajedno, bilo da se radi o laganim šetnjama ili posjetima obližnjem jezeru. Naši unuci često dolaze u našu rezidenciju, gdje mogu uživati ​​u predivnom ambijentu doma svojih baka i djedova. Posebno obožavaju moje čuvene palačinke.

Bez greške, uvek traže: “Bako, možeš li nam napraviti palačinke?” A onda se upuštamo u razigranu debatu: “Da li biste više voleli bezglutenski ili uobičajeni?” Stefan se uvek javi, insistirajući: “Bako, uzmi one obične, preskoči one bez glutena.” Ovu simpatičnu anegdotu podelila je Dijana Đoković tokom svog gostovanja u emisiji Dok anđeli spavaju, uz topli osmeh.

Tokom mečeva, Dijana i Jelena su razvile neobičnu naviku da namjerno održavaju distancu jedna od druge tako što idu širokim kružnim putem umjesto da sede zajedno. Zanimljivo, na Dianinom nedavnom rođendanu, bilo je upadljivo odsustvo bilo kakvih javnih dobronamjernih želja na društvenim mrežama. Međutim, u posljednje vrijeme došlo je do značajnih promjena u ovom obrascu.

Očigledno je da su sve tenzije koje su možda postojale u prošlosti potpuno razriješene. To potvrđuje i Jelenina nedavna objava na Instagramu, na kojoj je podelila srdačnu fotografiju Dijane u zagrljaju sa Novakom. Pored njih je stajala samo “Majka”, što je ukazivalo na odsustvo bilo kakvog neprijateljstva među njima, čak ni najmanjeg nagoveštaja.

  • Naprotiv, prošla godina je označila početak narativa pomirenja kada su Novak, Jelena i Dijana prisustvovali koncertu Dine Merlina u Crnoj Gori. Proslavljena teniska šampionka podijelila je fotografiju trojke i metaforički ih nazvala kraljicama. Jelena Đoković je također podijelila emocionalno nabijenu poruku o Diani, ostavljajući rješavanje svih prošlih pritužbi tek da se utvrdi.

Preovlađuje osjećaj optimizma jer mnogi drže nadu da je “oružje sukoba” konačno položeno. Jelena, nepokolebljiva Novakova pristalica, stoji kao njegova najodanija i najentuzijastičnija navijačica, koja dosledno ide iznad i više da pokaže svoju odanost. Uprkos nemilosrdnim pokušajima medija da otkriju bilo kakvu mrlju iz njene prošlosti, njihovi napori su se pokazali neuspešnim.

Nakon što je osam godina negovao čvrstu i stabilnu vezu, Novak je u septembru 2013. zaprosio Jelenu na zaista izvanredan način. Helikopterom ju je odvezao u Provansu, gdje je nježno tražio njenu ruku. Par je razmijenio zavjete u julu 2014. na prekrasnoj Kraljičinoj plaži na Svetom Stefanu. Jeleninu prekrasnu vjenčanicu vješto je izradila Sarah Burton, kreativni direktor renomirane modne kuće Alexander McQueen, koja je dizajnirala i kultnu vjenčanicu koju je nosila vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton. Kao dobrotvorni gest, magazin “Hello” obezbedio je ekskluzivna prava na fotografije sa venčanja za izdašnu sumu od 500.000 evra.

  • U istoj medicinskoj ustanovi u kojoj je princeza Charlene od Monaka proslavila dolazak svoje bebe, Jelena i njen partner su 21. oktobra 2014. doživjeli radost što su na svijet dočekali sina Stefana. Tri godine kasnije, 2. septembra 2017. ćerka Tara je rođena uz pomoć tima izuzetnih medicinskih stručnjaka.
Preporučujemo