U trenucima slobodnog vremena Nada Topčagić često se povlači u svoju ljetnu rezidenciju na Taru, gdje trenutno boravi. Nažalost, u to vrijeme dane posvećuje obilasku zdravstvenih ustanova.

Suprug Nade Topčagić, Zlatko, bit će podvrgnut operaciji zbog ozljede koju je zadobio prilikom pada, što je i uzrok trenutne situacije. “Pri našem dolasku prije pet dana, u večernjim satima, dogodio se nesretan incident. Više puta sam ga opominjao poput proročanskog ptičjeg bića, savjetujući mu da se suzdrži od šetnje po kući zbog ledenih uvjeta.

Nakon našeg povratka s uživanja u divnoj šalici kave u lokalnom području, otišao je da osigura vrata. Unatoč njegovom uvjeravanju da nije bilo leda, ledeni uvjeti su se zadržali i na kraju rezultirali njegovim žalosnim poskliznućem i padom.

 

Nakon što je snimila ozlijeđeni desni zglob, Nada nam je javila da je posjeta Užicu neophodna.

 

Zlatko je ispričao šaljivu anegdotu o susretu s predstavnicima reda koji su ga ispitivali o izvoru ozljede. Smijao se dok je prepričavao njihov upit, rekavši: “Pitali su: ‘Što je uzrok vaše ozljede?’ a ja sam odgovorio: ‘Nada me malo gurnula’.”

Preporučujemo