Posle dužeg odsustva, sinoć je na scenu u Beogradu izašla Indira Radić.Njnei obožavatelji su jedva dočekali ovaj trenutak.  U znak solidarnosti pridružili su joj se sin Severin i njegova supruga. Severinova supruga je Ruskinja, a prema pevačicinoj šali, donela mu je značajne finansijske probleme.

Severin je sreo Elinu dok je bila u Turskoj, na moru. U početku nije želio da je upozna sa mnom. Po povratku sa odmora javio mi je da ide u Moskvu. U početku sam pretpostavila da misli na hotel Moskva na Terazijama i pitao sam se šta će tamo da radi, jer to nije popularno mesto za večernje izlaske. „Ne, mama, mislim na Rusiju“ odgovorio joj je, kako prenosi pevačica, koja je bila  zatečena iznenađujućom izjavom svog sina.

Indira je bila zabrinuta zbog mafije koja se bavi ljudskim organima na tom području i željela je podijeliti svoje strahove sa svojim sinom. Međutim, uprkos njenim strepnjama, on je ustrajao u otputovanju u Moskvu, bez njenog znanja. Otkrila je njegova putovanja tek nakon što je on već išao nekoliko puta. Da bi to sakrio od nje, čak je pozajmio novac od prijatelja. Indira, koja je bila oduševljena što je upoznala svoju snaju, podijelila je ovo otkriće.

Indira je svoju  izrazila dugogodišnju želju da dobije ćerku, a sada se taj san ostvario. Djevojka njenog sina  ima upadljivu sličnost sa pjevačicom, sa živopisnom kosom koja podseća na Indirinu mladost i živahnim, izražajnim očima. Sinoć su neki čak uporedili lepu Ruskinju sa pevačicom iz njenih mlađih dana, još više zacementirajući sličnost između njih dvije.

Preporučujemo