Usred pritužbi mnogih o kušnjama 2022., nadali smo se da će doći do malog predaha u nadolazećoj 2023. godini. Prema astrolozima, očekuje se da će godina Zeca donijeti više mira i prosperiteta nego njezina prethodnica, godina Zeca. Tigar. Mihail Levin, istaknuti ruski astrolog, označio je određena razdoblja u ovoj godini koja mogu predstavljati rizike i zahtijevaju dodatni oprez.

Izvijestio je da je prethodna godina vidjela mnoštvo nedosljednosti u dinamici između dvije osobe. Ovaj nesklad postao je najočitiji u veljači 2022., kada je svijet bačen u krizu. Međutim, predviđa da će nadolazeća godina donijeti veću ravnotežu jer se treća strana pridružuje ovoj kombinaciji.

Problemi koji nas muče neće nestati u jednom potezu; umjesto toga, sukobi će trajati u raznim aspektima života, postupno jenjavajući do sredine godine. Tijekom jesenske sezone možemo očekivati ​​još dulje periode mira. Prema riječima astrologa Levina, naša sigurnost bila je ozbiljno ugrožena u prosincu prošle godine. Prema njegovom objašnjenju, velika količina negativnosti može se pripisati kvadratnom poravnanju između Saturna i Urana. Međutim, u veljači ove tekuće godine, počet će sekstil Neptuna i Plutona, uvodeći miran utjecaj.

Unatoč mogućnosti značajnih rizika u različitim intervalima, ostaje nekoliko razdoblja tijekom kojih se još uvijek predviđaju velike opasnosti. Prema Levinu, organiziranje velikih događaja u ovim vremenima je nepotrebno. Umjesto toga, ključno je primijetiti postojanje kratkih, ali značajnih faza nepovoljne astrološke konfiguracije. Od 10. do 13. studenog te razdoblje od 17. do 23. prosinca treba biti posebno oprezan. Prema riječima poznatog Rusa, ova će godina u svjetskim razmjerima biti manje izazovna od prethodne. Iako se očekuje da će se kriza nastaviti do 2025., doći će do faze stabilnosti. Nemoguće je da svi budu zadovoljni i vjerojatno će biti napetosti. Ipak, svijet će doživjeti stabilan mir.

Preporučujemo