Za sve one koji vjeruju u astrologiju imamo dobre vijesti. Astrolozi tvrde da je pun Mjesec koji je pokrasio nebo ovih dana  prožet mističnim i magičnim svojstvima. Oni su to pripisali navodnom poravnanju velikog trigona. Sretno poravnanje Venere, Neptuna i Mjeseca dogodilo se samo dan prije, kad su ušli u povoljan horoskopski znak. Ova kozmička konstelacija vrlo je povoljna za napore koji se odnose na srce, kao što su romantične veze, estetsko uvažavanje, umjetnička bavljenja i istraživanje duhovnih veza.

Budući da Pun Mjesec osvjetljava znak Strijelca, služi kao blagi podsjetnik na razmišljanje o putovanju vlastitog duhovnog rasta i razvoja. Ovo je pogodno vrijeme da se ponovno upoznate s njihovim najcjenjenijim težnjama i procijenite što je doista u skladu s njihovim najboljim interesima. Nikada ne treba tolerirati nelagodu ili agresiju pod pogrešnom predodžbom da su to nužni koraci prema ostvarenju njihovih snova.

Pun Mjesec  je vrijeme za Ovnove da preispitaju svoje živote i naprave promjene. Preporuča se da se svi ciljevi postavljeni u to vrijeme usredotoče na osobni razvoj, poput upisa na tečaj ili daljnjeg obrazovanja. Kako biste napredovali, važno je priznati sve zastoje i pogreške koje su se možda dogodile na tom putu. Lav je osoba kojoj su potrebni određeni skup okolnosti da bi se osjećala potaknutom i nadahnutom. Bez odgovarajućeg odmora i ugodnih aktivnosti u slobodno vrijeme, njegov život može postati tužan i neispunjen. Međutim, pod sjajem punog Mjeseca, Lav je u stanju istražiti što raspaljuje njegovu strast, i kao rezultat toga, otkriva nove razloge za akciju. Čini se da su mu se zvijezde složile u korist i da su mu se želje ispunile.

Strijelci koji se možda bore sa sumnjama u svoje emocionalne veze doseći će stanje jasnoće i razumijevanja za vrijeme punog Mjeseca. Možda se upit ne odnosi na neku značajnu osobu, nego na samog sebe? Najlucidniji odgovori postat će očiti ako se napravi korak unatrag, i figurativno i doslovno. Ovo je idealan trenutak za istraživanje novih mjesta i putovanja.

Preporučujemo