Neca Golubović iz omiljene serije “Sretni ljudi” prije tri desetljeća osvojio je srca gledatelja svojim izvanrednim likom, ostavivši neizbrisiv trag u svom glumačkom životu. Iako je to bila njegova debitantska uloga, ostala je zapamćena do danas. Janko Milivojević, koji je igrao malog Necu uz neka od najvećih imena srpskog glumišta, krenuo je očevim stopama te je s 36 godina i sam umjetnik. Posljednjih 15 do 17 godina radio je u galeriji na Banovom Brdu, koja im služi kao baza za transport i pakiranje umjetnina. Trenutno radi u slikarskoj radnji gdje oprema slike, a nada se da će to raditi iu budućnosti. „Moj otac radi u ovoj industriji tačno trideset i po godina, što me je navelo da krenem njegovim stopama. Za razliku od moja dva brata koji žive u inostranstvu, jedan u Dubaiju, a drugi u Americi, odlučio sam da ostanem u Srbiji i nastavio u istom zanimanju.

U intervjuu za domaće medije otkrio je kako mu je kao djetetu snimanje bilo pomalo zamorno, no sada se na te uspomene osvrće sa smiješkom.Iako ne želi slikati negativnu sliku, priznaje da mu je na trenutke bilo dosadno. No, kako je odrastao, zanimanje mu je bilo intrigantnije i njeguje uspomene. Unatoč izazovima s kojima se susreo u te tri godine, plaća je bila mizerna, a teško je spajao kraj s krajem.Inflacija je bila velika, a nije si mogao priuštiti obiteljski odmor.No, njegova motivacija nije bila financijska korist, već strast prema profesiji, kao i mnogim njegovim kolegama.Katarina Vićentijević, poznata zbog šarmantnih uloga Zaze u “Sretnim ljudima” i Dude u “Obiteljskom blagu”, kao i pojavljivanja u “Stižu dolari”, publika je prije tri desetljeća obožavala. Njezini simpatični likovi razveselili su gledatelje diljem regije, zbog čega se brzo povukla s malih ekrana.

Katarina danas živi u rodnom Valjevu i radi kao profesorica, a diplomirala je glumu u Novom Sadu u klasi Branka Pleše. Jedna od njezinih najupečatljivijih rečenica iz “Obiteljskog blaga” bila je “Neka ti Duda nešto kaže”. Iako se i dalje aktivno bavi glumom, 54-godišnju glumicu šira javnost ne viđa često jer ne živi u Beogradu niti se pojavljuje na televiziji, kako je nedavno objasnila. Osim rada kao glumica u kazališnim predstavama, Katarina također vodi školu koja nudi poduke o glumi i usavršavanju govora. Ove godine pojavit će se i u “Igri sudbine”. Unatoč tome što je prošlo nekoliko desetljeća od njezina pojavljivanja u spomenutoj seriji, Katarinin fizički izgled ostao je uglavnom nepromijenjen.

Preporučujemo