Ivana Banfić, poznata hrvatska pop pjevačica i plesna senzacija iz Hrvatske, devedesetih nazivana i I Bee, multitalentirana je osoba. Ne samo da je uspješno nastavila svoju glazbenu karijeru, već je osnovala i trenutno vodi Glazbenu kuću Banfić, školu za nadobudne pjevače. Tijekom svoje karijere Banfić je smatrala da je svaka pjesma jedinstvena i da je treba drugačije izvesti i predstaviti publici, zbog čega je često mijenjala imidž.

Neke od pjesama koje su je proslavile su Šumica, Godinama (duet s Dinom Merlinom), Vrijedilo je čekati (duet s Tonyjem Cetinskim), Nag (duet s pokojnim Dinom Dvornikom), Žena zna, Imam te, Navodno, i mnogi drugi. Banfić svoje obožavatelje redovito obavještava o svojim novim aktivnostima na društvenim mrežama te objavljuje kolumne Iza ogledala.

Pravo na odabir vlastitog puta, uključujući odabir i napuštanje karijere, osnovno je ljudsko pravo. Možda će se nekima učiniti neočekivanim da se poznata pjevačica, koja se proslavila i surađivala s Dinom Merlinom, odluči povući se iz karijere. Ipak, ova je osoba donijela odluku da se povuče iz središta pozornosti, unatoč svom prijašnjem uspjehu u popularnoj estradi. U privatnom životu je imala veliki broj padova a jedan od njih je i alkoholizam.

Tijekom nedavnog razgovora spomenula je kako se osjeća preopterećena raznim obvezama i okolnostima. Izrazila je želju da živi u mjestu u kojem nema stalne prisutnosti kamera i površnosti. Postalo joj je jasno da je pritisci ovakvog načina života guše i uzrokuju da izgubi iz vida sebe.U godinama koje s ponosom prihvaća, ona pokazuje svoju zapanjujuću ljepotu. Sudjeluje u ruralnim aktivnostima, poput branja čaja i uzgoja biljaka u svom vrtu i stakleniku. Nadalje, uživa u obavljanju poslova tipičnih za život na selu.

Preporučujemo