Svi mediji su prenijeli vijest da je popularna pjevačica u drugom stanju i da se treba poroditi za 4 mjeseca. Katarina Živković, proslavljena srpska pop folk pjevačica, rođena je 2. srpnja 1989. godine u Leskovcu, a trenutno živi u Zemunu, gdje ima vlastiti stan. Od malih nogu aktivno je sudjelovala u raznim kulturnim događanjima, isprva želeći kao i njezina majka ostvariti karijeru u zdravstvu. Međutim, njezina prava strast prema pjevanju na kraju se pojavila. Tijekom svog putovanja održavala je otvorenu i iskrenu komunikaciju sa svojim roditeljima, unatoč fizičkom zlostavljanju svoje majke.

Uspješno je završila školovanje u OŠ “Vožd Karađorđe” i Srednjoj medicinskoj školi u rodnom gradu, gdje je čak proglašena učenicom generacije prije nego što je na kraju popustila. Tijekom prvog razreda srednje škole otkrila je ljubav prema folkloru. Sa šesnaest godina iznenadila je sve svojim izuzetnim vokalnim talentom kada je kao gošća zapjevala na jednoj svadbi. Što se privatnog života tiče, Katarina je bila u ljubavnoj vezi s manekenom Branislavom Jankovićem tijekom gostovanja u showu “Farma”. Njihova je veza bila ozbiljna, završila je i zarukama, ali su se, nažalost, 2014. odlučili razići.
Tijekom listopada 2016. Bane je planirao stupiti u brak s Mirjanom Dimović, koja je nosila njegovo nerođeno dijete. Nakon njihovog rastanka, Katarina se upustila u romantičnu vezu s Borkom Veselinovićem, profesionalnim nogometašem koji je igrao kao napadač za Radu. Ova veza trajala je kratko vrijeme. Osim toga, povezivali su je s još dvojicom nogometaša, Stefanom Mihajlovićem i Milošem Degenekom. Još 2005. godine prijavila se na cijenjeno glazbeno natjecanje Zvezde Granda, ali nažalost nije prošla u finale. No, 2007. godine ponovno je pokušala i ovoga puta bila među deset sretnih pjevačica koje je Grand produkcija nagrađena pjesmom i ugovorom. Katarininu skladbu pod nazivom “Kad te ne volim” osmislio je talentirani Bane Opačić. Ubrzo nakon toga, preselila se u Beograd i morala je vješto upravljati svojim školskim obvezama uz svoju glazbenu karijeru u usponu.

Javnost je godinama bila u neznanju tko je dečko Katarine Živković, jer je pjevačica odlučila svoj romantični život zadržati u tajnosti. Ipak, Kaća je nedavno otkrila da već duže vrijeme živi sreću i ljubav u svom životu. Nedavno je Katarina, za koju se šuška da je u drugom stanju, izrazila duboku privrženost i obostranu ljubav koju dijeli s nesvakidašnjim muškarcem. Samouvjereno ga izjavljuje kao ljubav svog života, nepokolebljivim osloncem i neprocjenjivim mentorom. Katarina ističe kako je od njega stekla golema znanja i nastavlja to činiti, što rezultira ogromnom srećom i zahvalnošću zbog njegove prisutnosti u njezinu životu. Zbog rijetkih viđanja Kaće, susjedi pjevačice ne znaju za njezinu moguću trudnoću, tvrde sami.

Susjeda Dana nagađa da je razlog za spuštene rolete njene susjede tijekom dana vjerojatno njezin rad u noćnim smjenama i potreba za spavanjem tijekom dana. To može biti izazovno kada je nečiji prirodni bioritam poremećen i ne mogu iskusiti prirodnu sunčevu svjetlost. Nedavno je Dana primijetila da je njezin susjed osjetno mršavio, iako i dalje djeluje ugodno. Kruže glasine da ima dečka koji je često posjećuje navečer, prenose Danine kćeri, iako sama Dana tome nije osobno svjedočila. Prema dojavama drugih susjeda, dečko Katarine Živković u posljednje je vrijeme sve češće navraćao u njezin stan. U prošlosti je njegova prisutnost bila rijetka, ali u zadnjih šest mjeseci sve češće ga primjećujemo. Obično dolazi u večernjim satima, pronalazi mjesto za parkiranje u blizini i često ostaje do jutra. Danju ga ne vidimo, što znači da tada ne dolazi. Čini se da je nešto stariji od nje i ima snažnu, mišićavu građu. Prema riječima mladog zaposlenika u obližnjoj pekari, dugotrajni trag parfema prati ga dok šeta ulicom.

Preporučujemo