Nakon što je stupio u vezu sa Cecinom kćerkom Tasom Nemanja je postao jako interesantan domaćim medijima. Nagađa se o zategnutim odnosima Nemanje Gudelja i njegove majke Olivere, ali i sestre Vanje, otkako se zaljubio u Anastasiju Ražnatović, koja mu je u međuvremenu postala supruga. Čini se da ove godine nije prisustvovala njihovom vjenčanju, a štoviše, preselili su se iz Španjolske natrag u Nizozemsku ona i kćerka Vanja, više ne žive s njim. Danas je javnost ostala zatečena neočekivanim postupkom nogometaša Seville. Samo jednom jedinom, nevjerojatno dojmljivom fotografijom, uspio je uhvatiti bit najznačajnijih žena u svom životu. Ispod fotografije na kojoj je njegova supruga, majka i sestra napisao je: “Sretan Dan žena, moj trio izuzetnih žena!” Bilo je vidljivo da će krenuti u zajednički izlet povodom 8. ožujka.

 

Snaga jedne fotografije ne može se podcijeniti jer ima sposobnost prenijeti mnoštvo emocija i poruka. Ovaj osjećaj se odražava u primljenim komentarima, a jedan je pojedinac pohvalio Nemanju zbog njegovog besprijekornog izgleda i načina na koji je učinkovito ušutkao svoje protivnike. Vanja je otvoreno pokazivala svoje emocije, skrećući pažnju činjenicom da su sve tri osobe bile izuzetno lijepe, osim odsustva Cece. Pojavila se znatiželja da li je Anastasija u drugom stanju, možda zbog toga što je rukom skrivala stomak. Gospođa Olivera stilski je odabrala odabravši sofisticirani crveni outfit od glave do pete. Vanja je izgledala fantastično u elegantnoj crnoj kombinaciji, a Anastasija se odlučila za nešto opušteniju i ležerniju varijantu.

Biografija:

Trenutačno , Nemanja Gudelj je cijenjeni srpski nogometaš koji djeluje kao vezni igrač i za srpsku reprezentaciju i za španjolski klub Sevilla. Rođen 16. studenog 1991. u Beogradu, trenutno živi i radi u Sevilli. Strast prema sportu naslijedio je od oca Nebojše Gudelja, koji je imao zapaženu karijeru igrajući za trebinjski Leotar, beogradski Partizan, španjolski Leganes, zaključno sa Spartom u Rotterdamu. Nemanjine formativne godine provele su u nogometnom klubu NAC Breda, s kojim je 2009. potpisao prvi profesionalni ugovor. U četiri godine skupio je 79 nastupa i postigao osam golova. Potom je dvije sezone proveo u AZ Alkmaaru, zatim dvije u Ajaxu i još dvije u Kini. Naime, tijekom svoje posudbe u Sportingu u Lisabonu, Nemanja je trijumfirao i osigurao portugalski kup i Liga kup 2019. Od 2019. bio je ključni član momčadi Seville, pridonoseći njihovom uspjehu u osvajanju naslova Europske lige na dva puta do kolovoza 2023. Nošenje dresa reprezentacije Srbije Nemanjina je praksa od 2010. godine. Njegovo sudjelovanje sa seniorskom reprezentacijom na Svjetskom prvenstvu u Kataru dogodilo se 2022. godine.

Nemanja Gudelj, sin bivšeg nogometaša Nebojše Gudelja, u svijet nogometa ušao je u rodnom Trebinju. Njegov otac, koji je nogometnu karijeru započeo u Leotaru, potom je igrao za nekoliko klubova među kojima su Partizan, Logroñés, Leganés, Breda i Sparta iz Rotterdama. Obitelj se zbog Nebojšinog profesionalnog bavljenja preselila u Nizozemsku, au Bredi je Nemanja prvi put izašao na teren. Od 2001. do 2010. godine usavršavao se u omladinskom pogonu ovog kluba. Nemanjin mlađi brat Dragiša također je rođen u Bredi i odrastao je igrajući za isti klub. Kasnije je prešao u juniorsku selekciju Ajaxa, a trenutno igra kao lijevi bek za španjolsku Córdobu. Iako ima nizozemsko državljanstvo, Dragiša predstavlja Srbiju od 2013.

Preporučujemo