Iako je4 jedan od najboljih fudbalera kojeg je Srbija imala Duško Tošić je u javnosti poznatiji kao muž pop dive Jelene Karleuše. Iako je najavljen njihov razvod nije poznato da li je do njega i došlo. Od prelaska iz nogometne u menadžersku poziciju, Duško Tošić sve više vremena posvećuje Srbiji. Da je njegov voljeni rodni grad Orlovat i dalje njegov najbolji izbor, jasno govori najnovija fotografija na Instagramu koju je podijelio sa svojim pratiteljima.Otkako se u medijima pojavila vijest o Duškovom razvodu od Jelene Karleuše, često ga se povezivalo s raznim djevojkama, ali fotografije nijedne od njih nisu dospjele u javnost.

 

Rijetko na njegovom Instagram profilu viđamo slike Duškovih izleta s kćerima i sestričnom, ili snimke iz rodnog mjesta kraj Zrenjanina. U tom mirnom selu traži utjehu kad god se nađe s trenutkom predaha. Duško je nedavno iskoristio priliku koju mu je pružio slavni dan i krenuo na put do Orlovata gdje se prepustio mirnom ribolovu.

  • Slava i bogatstvo Tošića ne mijenjaju, uvijek birajući da mu je obiteljski boravak u selu prioritet umjesto uživanja u ekstravagantnim destinacijama.

Najnovija Tošićeva fotografija otkriva kako utjehu nalazi uz Tamiš kada se vrati u rodni kraj, a rasvjetljava i kako tu provodi vrijeme.

  • Nikoleta, Duškova majka, živi u Orlovatu i doživljava neizmjernu radost kada je posjete unuci. Veza između Duška i njegove sestre Katarine nevjerojatno je jaka, jer on njezinu kćer smatra svojom. I Katarina živi u Zrenjaninu i voli vrijeme provedeno s majkom.

 

Unatoč Duškovim naporima da sagradi fantastičnu kuću za svoje roditelje, koja se smatra najljepšom u Orlovatu, oni su odbili preseljenje jer su bili zadovoljni kućom koju su sagradili iu kojoj je Duško proveo svoje godine odrastanja.

Mještani Orlovata izražavaju veliko divljenje bivšem nogometašu i cijeloj njegovoj obitelji, a pohvaljuju i Jelenu što je prkosila medijskom prikazivanju njezina lika.

Duško Tošić, koji je odrastao u selu Orlovac kod Zrenjanina, od malih je nogu gajio duboku strast prema nogometu. Međutim, zbog financijskih ograničenja, njegovi roditelji nisu mogli podržati njegove snove.

 

Kako bi mu pružio priliku da se bavi svojom strašću, njegov otac Milorad je odlučio da ga upiše u Dom za nezbrinutu decu “Angelina Kojić Gina” u Zrenjaninu. To je omogućilo Dušku da živi u internatu, gdje je ne samo učio, već i trenirao nogomet.

  • Tijekom boravka u internatu Duško je bio okružen ljubavlju i brigom roditelja i osoblja. Često se vraćao kući u Orlovac, a njegovi roditelji, Milorad i supruga, trudili su se da ga što češće posjećuju u Zrenjanin. Prema riječima susjeda i onih koji su radili u internatu, Duško je bio poznat po svojim iznimnim osobinama kao dobar, vrijedan i skroman dječak. Unatoč njegovom konačnom usponu do slave, ostao je prizemljen i nije utjecao na svoj uspjeh.

I nakon što je osnovao svoju obitelj sa suprugom i kćerima, Duško je nastavio redovito posjećivati ​​Orlovac, gdje mu i danas žive roditelji. Godine 2007. susreo se sa srbijanskom pop pjevačicom Jelenom Karleušom, a veza je bila trenutna. Nakon nekoliko mjeseci veze odlučili su svoju vezu podići na višu razinu i vjenčali se.

 Dana 28. lipnja 2008. vjenčana je ceremonija u sportskom kompleksu renomiranog beogradskog hotela “Prezident”. Duško i Jelena ljubazno su ugostili mnoštvo nogometaša i njihovih kolega iz estrade. Dizajner Darko Kostić imao je čast da bude Jelenin kum, a ona je izgledala fantastično u vjenčanici cijenjenog brenda “Dolce & Gabbana”.

Tošić se, pak, odlučio za otmjeno bijelo odijelo. Njihova prva kći, Atina, rođena je 7. rujna 2008., a zatim je stigla njihova druga kći, Nika, 7. rujna 2009. Dok je Tošić svoju nogometnu karijeru nastavio u Beşiktaşu, njihova matična baza izmjenjivala se između Beograda i Istanbula.

Preporučujemo