Nasljednica Jelene Karleuše, Nika Tošić, nedavno je na TikToku otkrila da apstinira od slušanja glazbe dugogodišnje protivnice svoje majke Cece Ražnatović. Nika Tošić, kći glazbene zvijezde Jelene Karleuše, na društvenoj platformi Tiktok redovito objavljuje video zapise na kojima pleše uz suvremene hitove domaće i strane glazbe. Uz sljedbenike od preko 20 000 pojedinaca na spomenutoj platformi, Nikini videozapisi dobivaju znatnu količinu povratnih informacija. Kako Jelena i Ceca Ražnatović već nekoliko godina nisu u prijateljskim odnosima, prema Jeleni su česti upiti sluša li ili ne muziku mamine protivnice. Jedan korisnik komentirao je kako bi bio instant uspjeh kada bi se napravila snimka sebe s Cecinom pjesmom.

“Mala Nika je pitala zašto? “Bio bi svakako pravi podvig kada bi se neukrotiva djeca na neki način ušutkala. Ipak, moram pojasniti da ja Cecu ne slušam!” proglasio miljenikom svijetlokose pjevačice. Tema razgovora nije ograničena samo na jednu zanimljivost. Naime, jedan drugi tiktoker postavio je pitanje zašto ga je Karleuša blokirala. Srećom, Nika je brzo odgovorila.

Svaka pojava ima svoje opravdanje. Osim toga, pjevačica Jelena Karleuša svoje kćerke Atinu i Niku obasipa ogromnom količinom nježnosti i pažnje. Čak je otišla toliko daleko da je za svakog od njih napravila poseban prostor u njihovoj vili na Dedinju. Atina, mlađa od njezinih kćeri, već je stekla popularnost na raznim društvenim mrežama. Njezini videi prikazuju njezinu spavaću sobu, koja se čini kao savršeno utočište za tinejdžere. Ukrašena je plišanim igračkama, knjigama i kozmetikom, a u sredini je prostrani krevet. Zidni televizor pridonosi njezinom šarmu, a njezin je ormar opskrbljen svime što jedna tinejdžerica može poželjeti u ormaru.

Jelena Karleupa je u jednom intervjuu spomenula kako su njezine kćeri izuzetno izdržljive i zrele mlade žene.

Preporučujemo