Prošle godine, oni rođeni između 19. veljače i 20. ožujka, poznatiji kao Ribe, bili su najsretniji dobitnici lutrije. Njima je pripalo 11,6% svih dobitaka na lutriji, što je najveći postotak među svim horoskopskim znakovima. Blizanci su na drugom mjestu osvojivši 9,9% ukupnih dobitaka, a slijede ih Djevice s 8,9% i Vodenjaci s 8,5%. Podznak Strijelca, s druge strane, imao je najmanji postotak dobitnika jackpota na lutriji, sa samo 6%. Ispod je popis svih horoskopskih znakova i postotak dobitnika u ukupnom broju dobitnika: Ribe 11,6%, Blizanci 9,9%, Djevica 8,9%, Vodenjak 8,5%, Škorpion 8,5% i Bik 8,5%. Distribucija znakova zodijaka u nedavnoj anketi pokazala je da Rak ima 8,2%, Lav, Vaga i Jarac 7,7%, te Ovan 7,5%, dok Strijelac zaostaje sa 6%.

Životi mnogih pojedinaca drastično su promijenjeni naizgled nasumičnim odabirom brojeva u igrama na sreću. Dok su se neki obogatili, drugi su doživjeli veliku nesreću. Godine 2012. Adriana i Jillian Bayford, bračni par iz Škotske, osvojili su vrtoglavih 148 milijuna funti na lutriji, no njihov se trijumf brzo pretvorio u noćnu moru. Nažalost, njihova priča nije jedinstvena. Mnogim pojedincima koji su se iznenada obogatili život je uništen preko noći, dok su drugi uspjeli svoje novostečeno bogatstvo zadržati skrivenim od očiju javnosti. Brak Bayfordovih raspao se dvije godine nakon pobjede, što je dovelo do daljnjih komplikacija. Nedavno je Adriana komentirala vijest da je bračni par Tveit iz Gloucestershirea na lutriji osvojio rekordnih 184 milijuna funti, savjetujući im da nauče jasno i glasno reći “NE”.

Upućujući joj dobre želje, ona također daje savjet onima koji kreću na svoje putovanje. Ona ih upozorava da budu prisebni i uzmu u obzir mogućnost skrivenih planova. Nadalje, ona naglašava važnost učenja određenih bitnih riječi, kao što je ‘Ne’, jer će se one nedvojbeno često koristiti. Nakon razvoda, par je ravnomjerno podijelio novčanu dobit. Sa svojim udjelom Žilijen se okušala u poslu i osnovala vlastitu agenciju za nekretnine, vodeći luksuzan način života. No, njezin je put nekoliko godina bio pun poteškoća: posvađala se s najbližom prijateljicom, zbog čega je odustala od zajedničkog posla. Njenog bivšeg dečka zanimao je samo njen novac, pa je čak išao čak i protiv nje da je podigao optužnicu za napad, navodi se u njenom pisanju magazina Blic žena.

Jillien je trenutno udana za Briana Dinsa, koji je osuđivani prevarant. Imaju zajedničko dijete koje je Jillien rodila u 48. godini. Nakon razvoda Jillien je zasnovala novu obitelj, ali Adrijan nije bio te sreće. Unatoč četirima pokušajima suživota s različitim ženama, nije uspio spasiti nijednu vezu. Te su ga žene ostavile odmah nakon useljenja u njegovu raskošnu vilu, koju je na kraju prodao po znatno nižoj cijeni od one za koju ju je kupio. Činilo se da njihovim nesrećama nema kraja jer su se suočili s još jednim potresnim događajem kada je njihov sin Kameron sudjelovao u prometnoj nesreći. U ovom incidentu koji se dogodio u rujnu 2021. Kameron, koji je tada imao 13 godina, sudario se s automobilom svoje sestre Amy (17) na njihovom privatnom posjedu dok je vozio svoj quad. Zbog težine ozljeda pao je u komu, ali se, srećom, uspio oporaviti.

Za to je vrijeme obiteljski prijatelj spomenuo da je Adrien bio izvan sebe od grižnje savjesti. Dopustio je i svom sinu i kćeri da upravljaju vozilom na njihovom posjedu, a kupio je i ATV za svog sina.

Preporučujemo