U priopćenju za javnost 2017. najavljeno je da se Žika Jakšić i Dijana Paunović razvode zbog međusobnih nesporazuma i nesuglasica koje su otežavale opstanak njihova braka. U braku su bili šest godina i naučili su živjeti samostalno. Dajana je izrazila namjeru da svoje vrijeme posveti sinu Dušanu, a najavila je i da će svoje buduće poslovne planove podijeliti kasnije. Točni razlozi njihovog rastanka ostaju neotkriveni.

I nakon razvoda, voditeljica Dajana Punović i producent Žika Jakšić zadržali su srdačan odnos. Prema šuškanjima, Jakšić je Punovićevoj nakon razlaza dao paušal od 10.000 eura za renoviranje kuće. Uz to, navodi se da joj on i dalje daje alimentaciju u ukupnom iznosu od 5000 eura. Zbog velike razlike u godinama, mnogi su pretpostavili da je Dajana ostavila Žiku Jakšića.

Međutim, otkrilo se da je Žika bio taj koji je podnio zahtjev za razvod ne samo od Dajane, već i od svoje prve supruge. Žika se trenutno rado provodi sa svojom novom partnericom, dok mnogi muškarci i dalje žude za Dajanom. On tvrdi da se više neće upuštati u bračne vode i da mu je sasvim dobro i ovako.

Zanosna Dajana jedno je vrijeme bila i voditeljska pozicija, a njen upečatljiv izgled i ljepota nisu prošli nezapaženo. Tijekom boravka na moru sa svojim je pratiteljima podijelila fotografiju u malenom bikiniju i izazvala pravu buru. Bikini je svojim dizajnom na nit ostavio dubok dojam na one koji su ga vidjeli. Nekoliko godina prije Dajan je na društvenim mrežama otkrila veliki bazen svoje raskošne rezidencije. Uz fotografiju sebe u crnom kupaćem kostimu, napisala je “Dome, slatki dome”.

Preporučujemo