Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena je u posljednjih par mjeseci čini se manje zainteresovan za tenis. Naime iako je već april još nije osvojio nijednu titulu a raskinuo je i ugovor sa trenerom Goranom Ivaniševićem. Na svom sve većem popisu nekretnina, Novak Đoković nedavno je kupio još jednu u Bosni i Hercegovini, gdje je gradnja još uvijek u tijeku.U gradu Visokom, u blizini čuvenih bosanskih piramida Sunca, najveći teniser svih vremena odlučio je izgraditi rezidenciju za sebe i svoje najmilije. Ova izuzetna lokacija, smještena u srcu Bosne i Hercegovine, udaljena je samo 40 minuta vožnje od Sarajeva.

U proteklih nekoliko godina izazvao je široku pažnju i postao zadivljujuće turističko mjesto, zahvaljujući naporima arheologa i izumitelja dr. Semira Osmanagića, ali i čestim posjetima samog Đokovića. Dolina bosanskih piramida mjesto je gdje Đoković tvrdi da je otkrio osjećaj mira, što dodatno pridonosi privlačnosti ove izvanredne destinacije.

Visoko zauzima posebno mjesto u Novakovom srcu. Služi kao utočište gdje se može resetirati i obnoviti svoju energiju. Svaki put kada ga posjeti, ispunjen je pozitivnošću i odiše radosnom aurom, posebno kada istražuje piramide u Bosni.

Ovo pomlađujuće iskustvo bilo mu je izvor utjehe, bilo da je riječ o trijumfalnim pobjedama ili izazovnim trenucima kao što je deportacija iz Australije ili suspenzija i izbacivanje s US Opena 2020. Tijekom svojih posjeta, Novak je stalno iznajmljivao isti smještaj – prostrana, ekološki prihvatljiva kuća smještena usred bujne šume i zelenila. Naš izvor to potvrđuje i dalje govori o spokojnoj atmosferi koja ga obavija tokom boravka u Visokom.

Daleko od znatiželjnih očiju, naišao je na svoje osobno utočište, skriveni dragulj. No, nedavna odluka potaknula je novi projekt – izgradnju novog doma za sebe i svoje najmilije upravo na ovom mjestu. Ostvarenje ovog sna počelo je odmah, jer kuća poprima oblik na zemljištu u privatnom vlasništvu.

 

To neće biti velebna građevina, već skromno prebivalište koje se neprimjetno stapa s okolnim okolišem, izrađeno od prirodnih materijala kao što su kamen i drvo. Ova skladna nastamba pružit će više nego dovoljno prostora za njega i njegovu obitelj da u miru uživaju u slobodnom vremenu. Lokacija je odlična, povoljno smještena preko puta tunela u kojem se nalazi sjedište fondacije i kuća dr. Semira – otkriva naš informator.

S obzirom na njegovu tvrdnju, ne čudi što je Nole odlučio kupiti vlastitu nekretninu u Visokom, gdje često provodi mjesec dana, osiguravajući ugodno i poznato mjesto za boravak tijekom njegovih posjeta ovoj atraktivnoj lokaciji.

Naš voljeni Nole nebrojeno puta nas je počastio svojim prisustvom, stigavši ​​u Sarajevo svojim privatnim zrakoplovom i uputivši se do našeg skromnog prebivališta. Blagoslivlja nas svojim društvom gotovo cijeli mjesec, ispunjavajući svoje dane od izlaska do zalaska sunca. Svjedočiti mu kako meditira u tunelima, šeta kroz park i šumu i trenira na terenu, koji je on ljubazno otvorio, pravi je užitak.

Njegova dobronamjernost nema granica i svi su očarani njegovom blistavom pozitivnošću. Nije rijetkost da ga sretnete dok istražujete tunele ili lutate kompleksom. Sa svima koji mu se nađu na putu dijeli duboki osjećaj mira i spokoja koje je ovdje otkrio. Mnogi su privučeni ovim mjestom isključivo zbog njega i njegovih iskrenih svjedočanstava. Osim toga, odvaja vrijeme za posjet trgovinama unutar kompleksa, gdje kupuje hranjive namirnice i dodatke koji su u skladu s njegovim prehrambenim preferencijama.

Prema izvoru, vidljivo je da ima izvrstan smisao za humor i da je uistinu blizak široj javnosti. Vrijedi spomenuti da je i sam Novak ranije iskazivao iznimno zadovoljstvo ovom lokacijom, što je u konačnici i dovelo do njegove odluke da na tom mjestu sagradi novu rezidenciju.

Istražio sam brojna mjesta diljem svijeta poznata po svojoj energiji, ali nijedno se ne može usporediti s intenzitetom koji nalazim ovdje. Ako postoji raj na zemlji, on se sigurno nalazi upravo na ovom mjestu. Ovdje moja duša nalazi svoj dom. Tijekom mog života bilo je nekoliko odredišta koja su me ostavila tako potpuno zadovoljnim u svakom pogledu. To je doista iskustvo bez premca.

Nalazim se uronjenim u ono što se sada naziva alternativnim područjem, iako ga već više od desetljeća odavno prepoznajemo kao izvorni svijet. Odvažio sam se na razne energetske centre s njihovim koncentričnim krugovima, ali ljudi tek sada počinju shvaćati pravu bit svega toga. Duboki osjećaj koji osjećam je neopisiv, a očaran sam veličanstvenom Piramidom Sunca, kako se Novak tako rječito izrazio.

Preporučujemo