Istraživanjem astroloških prognoza, otkrijte što vam zvijezde predviđaju u područjima ljubavi, karijere i općeg blagostanja za tjedan koji je pred nama. Predstavljamo vam pregled horoskopa za razdoblje od 11. do 17. marta 2024.
OVAN: Tjedni horoskop savjetuje oprez pri donošenju bitnih odluka, bez obzira na to jesu li vezane uz ljubavne ili poslovne aspekte vašeg života. Pričekajte da se stvari malo razjasne prije nego što izvučete zaključke. Pripazite na potencijalne financijske izdatke koji bi mogli poremetiti vaš unutarnji mir. Za one koji su slobodni, otvara se prilika za nove romantične veze. Iako vas čeka zauzet raspored, uspjet ćete balansirati obaveze. Pripremite se na mogućnost nesanice. Utorak i nedjelja posebno su povoljni dani za vas u ovom periodu.
BIK: Ako vam je dosta neprestanih prigovora i želite pauzu od užurbanog načina života, budite optimistični. Podrška i pozitivne vibracije su na putu da vam pruže potrebno podizanje duha i stabilnost. Obnavljanje starih prijateljstava s ljudima s kojima ste izgubili kontakt može vam donijeti osjećaj povezanosti i obnove. Također, postoji mogućnost da ponovno zapalite iskre s bivšim ljubavnim partnerima. Ne zanemarujte važnost brige o sebi kroz nutritivno bogatu prehranu. Očekujte povoljne okolnosti u četvrtak i petak.
BLIZANCI: Pazite na svoje riječi i djela, posebno na poslu. Vjerujte u svoje ideje i izrazite ih samouvjereno. Ako se osjećate izolirano, ne propustite priliku za nova poznanstva. Financijsko priznanje za prethodne uspjehe moglo bi vas dočekati za vikend. Ponedjeljak i subota su dani kada možete očekivati povoljne novosti. Vaša dobrobit bit će usko povezana s emocionalnim stanjem i mentalitetom; stoga, simptomi poput želučane nelagode, nesanice ili tjeskobnih misli mogu biti znak stresa. Razmotrite dodavanje meditacije ili vježbi disanja u svoj dnevni raspored.
RAK: Pripremite teren za predstojeći radni tjedan, no svjesno radite na promjeni svoje perspektive prema obvezama. Uvedite fizičku aktivnost u svoj dnevnik kako biste smanjili razinu stresa. Tijekom vikenda, očekujte velike promjene u vašem emotivnom životu. Srijeda i nedjelja će biti dani kada možete očekivati povoljne vijesti. Porast pozitivne energije motivirat će vas na češće bavljenje tjelesnom aktivnošću i uspostavu stalne vježbačke rutine. Mnogi će uspješno napustiti loše navike poput konzumacije alkohola, pušenja ili nezdrave prehrane.

 

 

 

LAV: Budite spremni na ponovni susret s osobom iz vaše prošlosti. Iskreno izražavanje vaših misli ključ je za uspjeh u profesionalnom području. Period nakon rođendana Lavova u augustu obilježit će romantične trenutke. Petak i subota ističu se kao posebno povoljni dani.
DJEVICA: Ako se osjećate sretno i puni elana, možete računati na podršku partnera ili nekoga tko vas divi. Očekujte promjene u vašem ljubavnom životu, uključujući mogućnost obnove veza iz prošlosti. Utorak i četvrtak nude izgledne mogućnosti.
VAGA: Obnovite kontakte s članovima porodice i prijateljima. U profesionalnim težnjama budite oprezni, a istovremeno smanjite sukobe u ljubavnim odnosima. Posvetite se tjelesnoj aktivnosti za osjećaj radosti i zadovoljstva. Ponedjeljak i srijeda su dani koje možete s nestrpljenjem očekivati.
ŠKORPION: S velikom strašću posvećujete se poslu, sportu i društvenim događanjima. Izgledi za vašu financijsku situaciju su dobri. Postoji značajna mogućnost započinjanja nove romantične veze. Utorak i nedjelja ističu se kao izuzetno povoljni.

 

 

STRIJELAC: Na početku tjedna, najbolje bi bilo usmjeriti se na poslovne obaveze kako biste umanjili emocionalne nemire. Kasnije, tjedan donosi optimistične prilike vezane za financije, pri čemu su četvrtak i subota naročito dobri dani za financijske odluke.
JARAC: Prilikom izvršavanja zadataka koji zahtijevaju detaljnost i fokus, budite pažljivi. Aktivnosti povezane s umjetnošću dobivaju na važnosti. U ljubavnim odnosima, važno je donijeti odluku između prošlosti i sadašnjosti. Petak i nedjelja su dani kada možete očekivati posebno povoljne okolnosti.
VODOLIJA: Na pomolu je važno razdoblje za definiranje novih ambicija. Fokus na unapređenje fizičke kondicije i financijske stabilnosti postaje primaran. Pred vama su prekrasna romantična doživljaja. Posebno dobre prilike pružaju srijeda i subota.
RIBE: Očekuje vas tjedan ispunjen smirenošću. Posvetite se umjetničkim aktivnostima koje buđenje vaše kreativnosti. Pozitivne promjene u financijama i ljubavnom životu su na vidiku. Utorak i petak su dani kada možete očekivati povoljne mogućnosti.

 

Preporučujemo