Djeca poznatoh ličnosti n našim prostorima su i sami selebritiji i na društvenim mrežama imaju veliki broj pratilica. Jdna od njih je i mlađa kćerka pop dive Jelene Karleuše koja je postala idol svojim vršnjakinjama.

Nika Tošić stekla je ogromnu popularnost kao istaknuta figura na platformama TikTok i Instagram.Svjedočenje Nikinoj transformaciji iz djevojke koja voli sport u tinejdžericu koja svoje videozapise koristi za zadavanje domaće zadaće poznatim domaćim i globalnim utjecajnim osobama bilo je izuzetno iskustvo za njezine pratitelje.

Nika Tošić često sa svojim pratiteljima dijeli savjete za ljepotu i prijedloge za frizure, a vidljivo je da je od svoje majke Jelene naslijedila izrazito istančan smisao za modu koji joj omogućuje da se s lakoćom dotjera za svaku priliku.

Na njezinom Instagram profilu, gdje je prati više od 30.000 ljudi, slučajno smo naletjeli na ljetni look koji nam je privukao pažnju.

Tijekom svog putovanja u Italiju, Nika nije spakirala samo prekrasnu lepršavu haljinu, već je uspjela pronaći i par viralnih papuča koje se izuzetno rijetko mogu naći u trgovinama.Suradnja repera Kanye Westa i renomirane tvrtke Adidas rezultirala je kreiranjem vrlo traženog modela papuča Yeezy.

 

Pronalaženje gumenih papuča u suptilnim i zemljanim tonovima može biti prilično izazovno jer se brzo rasprodaju. Osim toga, ako ih odlučite naručiti iz inozemstva, može proći dosta vremena da papuče stignu na vaš prag.

Nakon početnog promatranja, teško je odrediti točan smjer kojim idu zbog njihova izrazitog izgleda.

Nedvojbeno će biti pojedinaca koji će poželjeti Nike Tošić papuče, dok će drugi možda tvrditi da su neatraktivne; međutim, udobnost koju pružaju je neosporna jer su se pokazale kao oličenje udobnosti za vrijeme vrućih ljetnih temperatura.

Biografija Jelene Karleuše:

Rođena u Beogradu 17. kolovoza 1978., Jelena Karleuša je drago dijete poznate radijske novinarke Divne i kriminalističkog inspektora Dragana Karleuše. Unatoč njihovom razvodu dok je bila mlada, Jelena je imala sreću što je odrasla u ljubavi i harmoniji, jer su dugo živjeli zajedno. Roditelji su je njegovali kao dragocjeni dragulj, a ona im je duboko zahvalna na bezbrižnom djetinjstvu koje su joj omogućili.

Kao nestašna djevojka, neustrašivo se penjala po drveću i s ushićenjem se utrkivala biciklom, često razmišljajući o svojim naizgled nadnaravnim sposobnostima koje su je nekim čudom poštedjele slomljenih kostiju tijekom njezinih odvažnih bijegova. Uz svoj avanturistički duh, Jelena je gajila duboko suosjećanje prema napuštenim životinjama, težeći osnivanju utočišta za nezbrinute pse i mačke.

  • Po ugledu na svog oca, instruktora vodenih sportova, odmalena je počela trenirati skijanje na vodi i ronjenje, uranjajući u čuda očaravajućeg podmorja kroz razne ekspedicije Jadranom. Unatoč rastućoj slavi, Jelena je ostala skromna i nikada nije pokazivala osjećaj da ima pravo, impresionirala je svoje roditelje i pobudila njihov neizmjerni ponos.

Preferirala je razgovore s osobama starije dobi, smatrajući svoje vršnjake prilično nezanimljivima. Opisuje osjećaj osjećaja autsajdera među njima, uspoređujući to s izvanzemaljcem u kokošinjcu. Taj se osjećaj pripisuje njezinom visokom kvocijentu inteligencije, koji je na IQ testu iznosio impresivnih 153.

 

Imati mišljenje o svakoj stvari i neustrašivo ga iznositi u javnosti postala joj je druga priroda. S nepunih četrnaest godina gajila je duboku zaljubljenost u renomiranog pjevača Željka Šašića, a svoje osjećaje bez sustezanja mu je priznala dok su bili na moru. Nažalost, odbio je njezino udvaranje zbog njihove značajne razlike u godinama.

Jelena mu je uzvratila da će jednog dana nadmašiti njegovu slavu. Prelaskom iz osnovne škole upisala je Zemunsku gimnaziju, gdje je nastavila svoju strast prema glazbi i postala članica hora. Među instrumentima kojima je vladala, flauta joj je postala jača strana. U početku je karijeru započela pratećim vokalima i snimanjem radijskih reklama, vješto oponašajući glasove poznatih ličnosti. Kroz ovu je aveniju zaradila svoju prvu uplatu.

U suradnji s iznimno popularnom Cecom posudila je svoj vokal kao prateća umjetnica. Ceca, koju je idolizirala, ostavila ju je obeshrabrenom kada je komentirala da Jelena ima glas, ali joj nedostaje upečatljivo prisustvo superzvijezde.

Preporučujemo