Jamie Mizrahi, žena koja stoji iza nedavne transformacije stila Jennifer Lawrence, otkriva misaoni proces koji stoji iza njenog elegantnog novog izgleda.

Jennifer Lawrence ima oštro oko za modu otkako je zaposlila Jamieja Mizrahija. Ima veću svijest o vrhunskoj modi i skloniji je visokoj modi, za koju se može reći da mu jako dobro stoji.

“Postoji svijest o potrebi da se stvari pomaknu naprijed na visoku modu i namjeran način”, rekao je Mizrahi u intervjuu za The Hollywood Reporter objavljenom u srijedu. Par je službeno počeo raditi zajedno 2023. godine. Njihovo profesionalno partnerstvo omogućilo je Lawrenceu da obuhvati teme u rasponu od tihog luksuza do savremene visoke mode. Sada, kada Lawrence ne izlazi na crveni tepih u elegantnim Dior haljinama, može se vidjeti kako šeta ulicama New Yorka u kaputima Row i luksuznim džemperima od kašmira brendova kao što su Totem i Botega Veneta.

Mizrahi je otkrila neke od svojih omiljenih izgleda koje je kreirala za 33-godišnju glumicu tokom prošle godine. „Moj favorit je Jenin crveni Dior look u Cannesu“, rekla je stilistkinja, „a takođe volim njenu sivu uličnu odjeću Rowea i Else Peretti.“

Možemo se samo složiti sa njenim stilistom, Dženifer Lorens izgleda izuzetno elegantno, a visoka moda ističe njenu prirodnu lepotu na veoma sofisticiran način. Ali ne bismo rekli da je odmah počela da izgleda tako savršeno. Dženifer je oduvek bila majstor ukusa.

Garderoba Jennifer Lawrence ovih dana izgleda malo drugačije. Do sada ste verovatno već svesni njenog modnog rebrendiranja, a primetili smo da je stil 32-godišnjakinje promenio način na koji je razmišljala o sebi i svom izgledu kada je prekinula svoju glumačku karijeru da bi se posvetila roditeljstvu, postavši Toliko mnogo bolje što ona sada ne pripada samo najbolje odevenim poznatim damama, već možda i najstilizovanijim ženama na svetu. Ovo su komadi bez kojih Dženifer Lorens ne može da zamisli da živi u svakodnevnom životu, a kada se dublje zadubite u njen stil, otkrićete da ga lako možete kopirati i uvek izgledati kao milion dolara.

 

Preporučujemo