Predstojeći mjesec novembar obilježava se godišnjica blistave zajednice Lidije i Predraga Ocokoljića. Lidija nije u svijetu poznatih svojom voljom, već zahvaljujući svojoj poznatoj sestri i pjevačici Svetlani Ceci Ražnatović. U braku, Lidija i Predrag su dobili četvoro dece, Helenu, Viktora, i dečake blizance Iliju i Petra, koji im donose radost u život.

Skoro dvije decenije sestra Cece Ražnatović i njen partner držali su svoju porodicu podalje od očiju javnosti. Mnogi su se zapitali o vjenčanici Lidije Ocokoljić i samom vjenčanju, s obzirom da se o Cecinom vjenčanju priča i danas. Veliku pažnju medija izazvala je i pažnja koju je izazvalo njihovo venčanje, a posebno Lidijina haljina koju je Ceca prva nosila na svom venčanju.

Ova tradicija je nastavljena tako što je Bogdana, supruga Veljka Ražnatovića, obukla prelepu haljinu koju joj je poklonila njena svekrva. Lidija je za sopstveno venčanje odabrala da obuče sestrinu haljinu, a da je u pitanju ista haljina, a ne replika, Ceca je potvrdila objavljivanjem fotografija Bogdane u istoj haljini na Instagramu nakon Veljkove svadbe.

Na Instagram nalogu posvećenom Svetlani Ražnatović i njenoj porodici nedavno je objavljena serija fotografija iz nekadašnje štampe koje su dokumentovale ceremoniju venčanja Lidije (tada Veličković) i Predraga Ocokoljića. Na fotografijama se mogu videti poznate sestre u narodnoj nošnji, kao i Cecina ćerka Anastasija i njen sin Veljko, koji je tokom cele noći bio u centru pažnje. Često smo imali priliku vidjeti Cecinu sestru Lidiju u emisiji ”Ceca i deca” i upoznat je malo bolje. Lidija je neko ko izbjegava javni svijet, ali je zbog emisije morala da pristane na svakodnevno snimanje.

Preporučujemo