Jelena Karleuša Tošić, srpska pop-folk pjevačica, jedna je od najpolarizirajućih figura srpske pop-glazbene scene. Njezino drsko ponašanje, otvorene izjave i zadivljujući nastupi učvrstili su njezinu reputaciju “malog skandala”, nadimak koji potječe iz njezine istoimene hit pjesme. Ovaj naslov prikladno opisuje njezinu nefiltriranu prirodu, koja često dovodi do sukoba s vršnjacima. Rođena 17. kolovoza 1978. u Beogradu, Jelena je odrastala kao voljeno jedino dijete Divne, poznate radijske novinarke, i Dragana Karleuše, kriminalističkog inspektora. Roditelji su je obasipali ljubavlju i omogućili joj idilično djetinjstvo. Unatoč njihovom konačnom razvodu, nastavili su živjeti pod istim krovom, osiguravajući da ona doživi brižnu i obiteljsku atmosferu. Jelena, nestašna mlada djevojka, oduševljena je penjanjem po drveću i jurnjavom biciklom. Do danas je zbunjena kako je uspjela izvesti bezbroj odvažnih pothvata bez ikakve slomljene kosti, čvrsto uvjerena da posjeduje nadnaravne sposobnosti.

 

Njezina težnja da uspostavi utočište za napuštene pse i mačke pokazala je njezino duboko suosjećanje prema životinjama. S obzirom na to da joj je otac bio instruktor vodenih sportova, Jelenino rano uranjanje u skijanje na vodi i ronjenje poslužilo je kao osnova za njezino treniranje. Istražujući očaravajuće podmorje tijekom raznih ekspedicija u Jadranu, razvila je duboko razumijevanje njegove ljepote. Unatoč svojim izvanrednim postignućima, nikada nije pokazala osjećaj da ima pravo niti je grdila svoje roditelje u prisutnosti gostiju, čime je zaslužila njihov najveći ponos. Umjesto da traži društvo svojih vršnjaka, pronašla je utjehu u razgovoru sa starijim osobama, često se osjećajući kao autsajder u svojoj dobnoj skupini. Ona to mišljenje pripisuje svom iznimno visokom kvocijentu inteligencije od 153, što je utvrđeno njezinim rezultatima testa.

 

Davne 2007. godine ukrstila se s Duškom Tošićem, profesionalnim nogometašem koji je slučajno bio 7 godina mlađi od nje. U pokušaju da prevari druge, izmišljao je njezine godine, tvrdeći da ima 26 umjesto 20. Na prvi pogled bila je duboko oduševljena njime, a nakon samo dva dana upoznavanja donijela je hrabru odluku preseliti se k njemu u Francusku. Osim njegovog fizičkog izgleda, srce je osvojila njegova nepodijeljena pažnja jer je u njemu vidjela potencijal za izgradnju zajedničke budućnosti i osnivanje obitelji. Inzistira na tome da je njezino sjećanje selektivno, a živo joj je u sjećanju ostao samo Duško Tošić, kojeg smatra svojom prvom pravom ljubavi. Njihovo vjenčanje održano je 28. lipnja 2008. u hotelu Prezident u Kovilovu. Kum joj je bio modni dizajner Darko Kostić, koji je osobno dizajnirao njezinu vjenčanicu ukrašenu svjetlucavim kristalima. 7. rujna te iste godine carskim je rezom na svijet donijela njihovu prvu kćer Atinu. Nakon tri mjeseca ponovno je začela i suočila se s trudnoćom koja je predstavljala značajan rizik za njezinu dobrobit. Upravo je 7. rujna 2009. godine na svijet poželjela svoju drugu kćer Niku. Međutim u posljednje dvije godine se priča o njihovom razvodu. 

 

Jelena Karleuša i Duško Tošić bili su odlučni da ne propuste iščekivani koncert Dragane Mirković. Bez greške, dvije uzastopne večeri, omiljena folk senzacija osvojila je prepunu Arenu, ne ostavljajući nijedno mjesto nepopunjenim. Sinoć je svečano ušla Jelena Karleuša koja je odisala pravom energijom dive. U svom prepoznatljivom ekstravagantnom stilu odabrala je zanosnu malu crnu haljinu. Kombinacija izazova s ​​kojima se susrela dok je kratko pozirala fotoreporterima ostavila je dubok utisak na sve prisutne i nikoga nije ostavila ravnodušnim. Duško Tošić prati Draganu Mirković na njenom drugom koncertu u loži. Bivši nogometaš je na Instagramu podijelio s nama da ga je pjesma “Milo moje, ko te nema” duboko dirnula, ukazujući na to koliko je ona na njega utjecala. S obzirom na njihovu dugogodišnju netrpeljivost, ne čudi što Jelena Karleuša i Duško Tošić nisu zajedno bili na koncertu Dragane Mirković, čak ni istog dana. Opće je poznato da ih oboje veže jaka veza s folk zvijezdom i njezinim suprugom Tonijem.

Preporučujemo