Nika Tošić stekla je slavu kao istaknuta figura i na TikToku i na Instagramu, učvrstivši svoj status velike zvijezde. Iako je tek tinjedžerka ona ima veliki broj pratilaca na društvenim mrežama. Nedavno su njezini vjerni pratitelji bili očarani njezinim eksperimentiranjem s imidžom i izlaganjem njezinih inovativnih kreacija ljepote, dok su svjedoci njezine transformacije iz djevojke koja voli sport u znatiželjnu tinejdžericu sa širokim rasponom interesa koji odjekuju kod mladih ljudi.

 

Tijekom nedavnog putovanja u Beč, mlađa kći Jelene Karleuše i Duška Tošića oduševila je svoje obožavatelje ne samo besprijekornim stilom, već i praktičnošću, osobinom koju je očito naslijedila od svoje majke. Možda ste primijetili da se poznata pjevačica, u slučajevima kada nije u prisustvu frizera, kao što su razonode, gostovanja ili kada komunicira sa svojim obožavateljima iz udobnosti vlastitog doma, odlučuje za zgodne frizure. Ove posebne frizure često su napravljene na brzinu, najvjerojatnije vlastitim rukama.

Jelena je često izlagala svoje selfije s različitim opcijama stiliziranja, uključujući i popularan izbor elegantnih niskih punđi, koje karakterizira izrazit razdjeljak na sredini i glatko skupljena kosa u repu, nadopunjena s dva graciozno opuštena pramena koja uokviruju lice. Bez imalo sumnje, Karleuša posjeduje izvanrednu sposobnost besprijekornog spoja praktičnosti, ljepote i stila.

Njezine frizure izrađene kod kuće dovoljno su svestrane da se mogu nositi ne samo u otmjenim restoranima nego iu šetnjama gradom, a ta je praktičnost prenijeta na njezinu mlađu kćer Niku, koja bez napora plete besprijekornu pletenicu koja parira profesionalnim salonima. Nika je kosu vješto skupila u uredan konjski rep, pričvrstivši je jednom gumicom prije nego što ju je isplela u pletenicu i dodatno učvrstila drugom gumicom. U samo pet minuta bez muke je postigla impresivan “street style”, a uvjereni smo da ćete već danas biti inspirirani da isprobate frizuru Nike Tošić.

Preporučujemo