Iako je već ušla u osmu deceniju života ona i dalje aktivno nastupa. Njeni hitovi se već smatraju evergrinima  a njena vitanost sve iznenađuuje. Neda Ukraden, priznata ikona jugoslavenske glazbe, u svojoj je bogatoj i slavnoj karijeri postigla sve što se moglo poželjeti. Međutim, istovremeno se suočavala s osobnim preprekama u postizanju iste razine uspjeha na privatnom planu.Dok su za njom čeznuli brojni muškarci, ona je samo jednom dala svoj pristanak, ne obazirući se na mnoštvo udvarača.

 

Fokus nikada nije bio na tome jesam li obožavana i tražena, jer toga nikad nije nedostajalo, već na tome što ljubav uistinu znači za moju dobrobit.

Moja je potraga bila za nečim što se pokazalo nedostižnim – suputnikom, pomoći, nepokolebljivom vjerom, pouzdanikom iznad svega. Ne želim implicirati da je bio potpuno odsutan, ali nije zadovoljio razinu nužnosti koju sam tražio.

Tijekom nedavnog intervjua otkrila je da je kombinacija popularnosti, čestih putovanja i duljeg izbivanja iz kuće imala štetan utjecaj na njezine veze, na kraju nagrizajući pozitivne aspekte koji su nekada postojali.

I dan danas ne prestaje pričati o svom jedinom suprugu Milanu Bilbiji, koji je i inače otac njezine kćeri Jelene.

 

  • S nepunih 19 godina susreo sam ga, čovjeka od 33 godine. On je postao moja prva i duboka ljubav. Trajanje našeg udvaranja bilo je pretjerano dugotrajno, a kulminiralo je brakom nakon desetljeća zajedničkog života.

Budući da me je odgajao strogi i patrijarhalni otac, žudio sam za slobodom, samo da bih se našao na prelasku iz jednog oblika “ropstva” u drugi.

Kao pojedinac, jako cijenim svoju potrebu za slobodom, samodostatnošću i sposobnošću da ostvarujem autonomiju u donošenju vlastitih izbora.

Jelena Bilbija, prva spikerica Radio Beograda, bila je imenjakinja Nedine kćeri, pritom odajući počast tetki svoga muža.

 

Našoj radosti nije bilo kraja kada smo poželjeli dobrodošlicu djetetu u naše živote. Osnovali smo novi dom u stanu, ispunjenom ljubavlju. Međutim, unatoč našoj dubokoj privrženosti, naše suprotstavljene osobnosti i rutine naposljetku su dovele do našeg razlaza.

Kako je počela erozija naših veza, osjećala sam se prisiljenom raskinuti brak kako bih naše dijete poštedjela svjedočenja neugodnih sukoba.

Prema Nedinim riječima, kroz naše prijateljstvo dosljedno sam gajila osjećaj međusobnog poštovanja, ostala sam vjerna do samog kraja. Ponudio sam pomoć koliko sam mogao i dosljedno poticao ljubav između njega i njegove voljene kćeri, koju je jako cijenio. Svoju izjavu Neda je zaključila usmjerivši pozornost na fotografiju Milana Bilbije.

 

Što se tiče Nedinog osobnog života, bila je u 10-godišnjoj vezi s Milanom Bilbijom, a u braku su bili tri godine prije nego što su se konačno razveli. Unatoč razvodu, zadržali su srdačan odnos zbog kćeri Jelene. Tragično, Milan je preminuo 2013. godine, a Neda nije mogla doći na njegovu sahranu jer je uz zeta Pecu bila okupirana brigom o unukama blizankama Nedi i Aleksandri.

  • S vremenom je Neda u svoju obitelj primila i drugu unuku Dušana. Osim toga, ona dijeli neraskidivu vezu sa svojim voljenim psom Dejom. Neda se odlučila ne udati ponovno jer se borila pronaći nekoga tko bi mogao pratiti njezin brzi način života. Umjesto toga, posvetila se i svojim profesionalnim nastojanjima i svojim voljenima. Dok su Neda dobivala pozive za sudjelovanje u reality showu “Farma”, obveze su je spriječile da iskoristi priliku.

Na društvenim mrežama podijelila je selfie na kojem su ona i pokojna Usnija Redžepova, koja je tragično preminula od raka pluća. Nažalost, Neda je zbog ove objave naišla na osudu javnosti jer je u njoj njen radosni osmijeh spojen s vidljivom boli na licu preminule pjevačice.

 

Izražavajući zabrinutost zbog prijetnji koje prima, pjevačica je izrazila želju da se oprosti od svog 40-godišnjeg dugogodišnjeg kolege. U medijima su se pojavila nagađanja o Nedinoj navodnoj ljubavnoj vezi s četiri desetljeća mlađim muškarcem, no ona je te tvrdnje oštro demantirala.

Dok je neki povezuju sa Sašom Popovićem i suprugom Dragane Mirković, Tonijem, pjevačica tvrdi da su u srdačnom odnosu. S ponosom izjavljuje da njezin unuk nosi titulu najvažnijeg muškarca u njezinu životu kojeg obožava. Unatoč kritikama na račun čestih posjeta plastičnom kirurgu, Neda pojašnjava da se samo dva puta godišnje podvrgava tretmanima pomlađivanja lica radiovalovima.

Osim toga, sudjeluje u anticelulitnim programima i tretmanima kavitacije u kozmetičkim salonima. Predana zdravom načinu života, uzima dovoljno tekućine, nutritivno se hrani, bavi se tenisom i plivanjem, redovito ide u teretanu, a iu sedmom desetljeću života samouvjereno pozira u kupaćem kostimu.

Preporučujemo