Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger, iako poznati javni par, odlučili su se na zajednički poslovni poduhvat. Naime, par će se pridružiti poslu uzgoja jabuka koji već godinama uspešno vodi otac Ane Ivanović, Miroslav Ivanović. Miroslav Ivanović je pre osam godina kupio sto ari placa u Krčedinu i posvetio se uzgoju voća, a sada će se i Ana i Bastijan uključiti u ovaj posao kako bi ga proširili.

Plan im je otvoriti fabriku za preradu jabuka, a takođe su u planu izgradnja hangara iz kojeg će voće biti izvoženo u Evropu. U okviru njihove proizvodnje biće sokovi od različitih vrsta jabuka, sušene jabuke, džemovi raznih aroma, sve sa ciljem da proizvodi budu sveži, čisti i zdravi. Ana i Bastijan će investirati novac u kupovinu neophodnih mašina koje će olakšati rad poljoprivrednicima i zaposlenima, dok će stručnjaci voditi računa o kvalitetu voća.

Iako je poznato da je mešanje privatnog i poslovnog života izazovno, Ana i Bastijan deluju kao tim koji je dovoljno snažan da prevaziđe sve prepreke. Njihova zajednička vizija, podrška jedno drugom i spremnost da se prilagode novim situacijama mogu im pomoći da uspešno balansiraju između porodičnih obaveza i poslovnih ciljeva.

Ovaj poslovni korak predstavlja značajan projekat za par i predstavljaće dodatni izazov uz brigu o trojici sinova. Ipak, odluka o zajedničkom poslovanju ukazuje na njihovu posvećenost i spremnost da zajedno grade svoju budućnost, kako u porodičnom, tako i u poslovnom smislu.

Preporučujemo