U želji da daju prednost svojoj vezi i rastućoj porodici, poznata teniserka Ana Ivanović i njen suprug Bastijan Švajnštajger doneli su odluku da se povuku iz svojih profesionalnih sportskih karijera. Za one koji možda ne znaju Švajni je bio jako uspješan fudbaler. Sa nedavnim dodavanjem njihovog trećeg sina, sigurno su im pune ruke posla. Ističući vrijednost negovanja zajedničkih trenutaka, Ivanović je ljubazno ponudio uvid u njihov život kao par tokom podcasta, kojem se pridružio Schweinsteiger, penzionisani njemački fudbaler.

 

Od 2016. godine Ana i Bastijan su u skladnom i stabilnom braku. Zajedno imaju tri sina, a Ana često izražava nepokolebljivo samopouzdanje kada govori o njihovoj snažnoj vezi kao roditelja i partnera. Međutim, kao i svako domaćinstvo ili brak, oni povremeno doživljavaju nesuglasice. Ana je nedavno govorila o ovim trenucima tokom pojavljivanja na podcastu “Alesto”, bacajući svetlo na slučajeve u kojima se ona i njen suprug bore da vide stvari iz iste perspektive. Kao i svaki tipičan bračni par, Ana i Bastijan imaju dosta nesuglasica, pri čemu Ana sugeriše da njen muž ne razume njenu tačku gledišta i čak ide toliko daleko da pomene njenu sopstvenu neorganizovanost.

Anna izvlači ogromno zadovoljstvo i oduševljenje sa aspekta organizacije, doživljavajući je kao izvor zabave i šarma. Međutim, opterećuje je težina brojnih obaveza koje nije u stanju da obavi u jednom danu. U potpunoj suprotnosti, Bastian, njen suprug, usvaja pojednostavljen pristup i dosljedno izdvaja vrijeme za svoje aktivnosti. Shodno tome, povremeno se pojavljuju pogrešna tumačenja u kontekstu Aninog i Bastijanovog bračnog odnosa.

Izražavajući svoju frustraciju sa osmehom, bivša teniserka izražava nerazumevanje muža prema njoj. On vjeruje da njen problem leži u njenim organizacijskim sposobnostima, što joj je zabavno s obzirom na to da posvećuje pažnju detaljima. Ona pokušava da razjasni da njen izazov nije u samoj organizaciji, već u ogromnoj količini zadataka koji se ne mogu završiti u jednom danu. Međutim, njen suprug previše pojednostavljuje situaciju i ne shvata njenu perspektivu. Dok on ima obilje slobodnog vremena da uživa u šoljici kafe, on se trudi da shvati zašto ona ne može da strukturiše svoj dan na isti način.

Preporučujemo