Katarina Živković, poznata pevačica, započela je svoj put u muzičkoj industriji kroz takmičenje “Zvezde Granda”. Njen izgled se dramatično promenio tokom godina, o čemu svedoči nedavno objavljena fotografija njenog detinjstva. Stepen njene transformacije je sasvim očigledan sa slike. Mlada žena koja je završila srednju medicinsku školu nekada je bila dio generacije ambicioznih ljekara.

Imala je težnje da postane doktorica, sve do trenutka na venčanju gde je pevala u mikrofon i otkrila svoju pravu strast. Godine 2005. okušala je sreću sa “Zvezdama Granda”, ali nažalost nije prošla kroz početnu selekciju, pa je javnost prvi put upoznala tek 2007. godine. Katarina je 2010. godine učestvovala u rijaliti televizijskoj seriji “Farma”, gde je započela vezu sa manekenkom Banetom Janković. Međutim, romansa je na kraju završila razočaranjem nedugo nakon završetka rijalitija, a pjevačica je donijela odluku da svoj privatni život drži podalje od očiju javnosti.

Umesto toga, fokusirala se na svoj fizički izgled i doživela potpunu transformaciju, što je vidljivo i na fotografiji Katarine Živković iz detinjstva. Danas je ona primamljiva brineta zategnute i izvajane građe, zahvaljujući nekoliko modifikacija koje je napravila na svom tijelu i licu. “Odlučila sam se podvrgnuti operaciji povećanja grudi kako bih poboljšala svoj izgled, a da i dalje zadržim prirodan izgled. Međutim, jedini operativni zahvat koji sam radila na sebi je ovaj.

Što se tiče lica i kože, njihovu brigu povjeravam visokostručna dr Kristina Davidović, koja je pravi stručnjak u svojoj oblasti. Smatram da je važno dati prednost prirodnom izgledu, kao i održavati aktivan stil života i hraniti svoj organizam namirnicama koje vam najbolje odgovaraju. Dok ja nisam certificirani nutricionist, suzdržavam se od konkretnih preporuka u vezi sa restrikcijama u ishrani, jer su potrebe i sklonosti svakog pojedinca jedinstvene”, izjavila je medijima. Katarina, kao i mnoge njene kolegice, nema problema da javno razgovara o svojim estetskim poduhvatima.

Preporučujemo