Više od dvadeset godina Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović upletene su u dugogodišnju svađu, koja je rezultirala brojnim pravnim sukobima između dvije pjevačice. Karleuša često ismijava svoju protivnicu na raznim društvenim mrežama, dok Ražnatović uzvraća jednako oštrim opaskama na račun pop zvijezde. Ova stalna svađa ne pokazuje znakove usporavanja u skorije vrijeme. Njih dvije se jako često viđaju usudnici  a novinari i mediji samo čekaju neki od ovih susreta.

Iako su njihove majke bile posvađane između njih, Anastasija Ražnatović i Atina i Nika Tošić nikada nisu dozvolile da to utiče na njihov odnos. Nesuglasice svojih majki držale su u tajnosti i nisu s njima izlazile u javnost. Tasa je znala u nekoliko navrata da se preko društvenih mreža obračunava sa Karleušom dok Nika i Atina nisu ulazile u ovu priiču, bar do sada. Era šutnje konačno je došla kraju jer je Nika odlučila na svom TikTok profilu iznijeti svoje osobno mišljenje o Ceci Ražnatović. S brojem pratitelja od preko 20 000 ljudi, Nikin glas ima potencijala utjecati.


Na platformi društvenih medija Nika je vrlo angažirana i često dijeli videozapise na kojima pjeva ili pleše uz širok raspon pjesama domaćih i međunarodnih izvođača. Dok je pregledavala odjeljak s komentarima njezinih postova, pozornost joj je privukao određeni zahtjev. Zahtjev je uputio jedan pratilac najmlađe kćerke Jelene Karleuše.


Jedan korisnik društvene mreže sugerirao je da bi snimanje same sebe kako pjeva Cecinu pjesmu bio pun pogodak.  Vjerovatno se radilo o smišljenoj provokaciji ali je Nika jako zrelo odgovorila na to. Nika je kratko odgovorila: Ja  ne slušam Cecinu glazbu.

Preporučujemo