Nakon samo sedam zajedničkih mjeseci Madalina Genea, zanosna žena iz Slatine u Rumunjskoj, odlučila je prekinuti ljubavnu vezu s Grigorom Dimitrovim. Madalina Genea, rumunjska glumica i model koju često uspoređuju s hvaljenom Sophijom Loren, nakon samo sedam mjeseci prekinula je romansu s bugarskim tenisačem Grigorom Dimitrovim, javljaju mediji. Inače Medalina nosi naslov najljepše žene sa Balkana.

Kada je 35-godišnja Madalina sa svog Instagram profila uklonila sve zajedničke fotografije s 31-godišnjim Grigorom, njezini obožavatelji zapazili su ovaj i postupak. Isto se dogodilo i kada je Grigor izbrisao njihove zajedničke slike sa svog profila. Grigor je na društvenim mrežama izjavio da se novcem ne može kupiti odanost nakon njihovog rastanka. Madalina je odmah odgovorila, izjavljujući da odricanje od prolaznih uzbuđenja u svrhu uspostavljanja trajne sigurnosti nije oduzimanje.


Prema izvješćima bugarskih medija, Madalina je od tenisača tražila iznos od petsto tisuća eura kako bi pokrenula svoj modni pothvat. Prema izvorima iz Rumunjske, nagađa se da ga je otkrila u prisustvu druge žene. Madalina je rođena u Slatini u Rumunjskoj. Njezina karijera započela je u dobi od 15 godina, kada ju je otkrio Gatoni, talijanski dizajner. Od tada je glumila u nekoliko filmova, uključujući “Dinastiju Gucci” gdje je glumila Sofiju Loren, “Nasljeđe”, “Sve što ste ikada željeli”, “Zulender” i mnoge druge.

Kao i kod brojnih drugih uglednih žena, njezin fizički izgled i potencijalni kozmetički zahvati bili su tema rasprave, što je rezultiralo primjetnom promjenom njezina izgleda. Još 2012. godine uspjela je osvojiti srce glumca Gerarda Butlera, a potom je imala veze i s Michaelom Fassbenderom i trgovcem umjetnina Vitom Šnabelom. Glasine su sugerirale da je također privukla pozornost Leonarda DiCaprija. Vrijedi napomenuti da iz prijašnje veze s rumunjskim poduzetnikom Matvejem Stratonom ima kćer Charlotte.

Preporučujemo