U posljednje vrijeme hrvatski i regionalni mediji raspisali su se o 28-godišnjoj srpskoj pjevačici Aleksandri Prijović. Status regionalne superzvijezde postigla je u poprilično kratkom roku, a to potvrđuju njezih pet rasprodatih  nastupa u zagrebačkoj Areni nakon što je već tri večeri zaredom pjevala pred punim gledalištem Štark Arene u Beogradu. Niti jedna glazbenica njezinih godina na prostoru bivše države ne može se pohvaliti takvim uspjehom. Njezina turneja “Od istoka do zapada” podsjeća na nekadašnje koje je imala nejna svekrva u bivšoj Jugoslaviji. Prija je udata za Filipa Živojinovića a mediji često pišu o krizi u njihovom braku.

Par ne pokušava negirati razne tvrdnje o njima. Međutim, jedno je neosporno – njihov odnos je uvijek tekao glatko.Video koji je nedavno osvanuo na društvenim mrežama, a na kojem se vidi Aleksandra u stanju krajnje frustracije, mnoge je šokirao.

Filip ju je zagrlio i poljubio, no ona je ostala bez odgovora lica bez osjećaja. Odmah je uslijedio roj nagađanja o tome čime je Živojinović uopće mogao uzrujati suprugu. Jedan korisnik na X mreži čak je upitao: “Filipe, što si mogao učiniti da je naljutiš? Važno je priznati da je Prijin raspored prepun turneja i nastupa pred velikom publikom svaku večer. S obzirom na to, razumljivo je ako nije uvijek vedra raspoloženja ili nasmijana na licu.

 

Nije jasno radi li se o iscrpljenosti ili nekom drugom faktoru. No, vrijedno je divljenja što Aleksandra i Filip zadržavaju autentičnost u javnom iskazivanju emocija. Također je važno priznati da nijedno partnerstvo nije imuno na manje nesuglasice i nema potrebe biti pretjerano zabrinuti zbog njih.

Preporučujemo