Ivana Vuleta neustrašiva je sila na atletskoj stazi i ne bježi od razgovora o svojim sportskim uspjesima. Međutim, kada je riječ o njezinom privatnom životu, ona to drži u tajnosti. Tako je bilo sve dok joj se putevi nisu ukrstili sa sadašnjim suprugom Markom Vuletom. Sa suprugom je 2021. godine sklopila brak na privatnoj ceremoniji, bez prisutnosti novinara. Život Ivane Španović definirala je i jedna značajna ljubavna veza koja je prethodila ovoj. Cijelo desetljeće uz nju je stajao njezin bivši zaručnik Vladimir Kumrić koji joj je bio najveći zagovornik iza kulisa.

Bio je to profesionalni sportski trener koji se s Ivanom susreo 2008. godine, nedugo nakon završetka Olimpijskih igara u Pekingu. Upravo je Ivana bila inicijator njihove romantične veze, a zajedno su proveli pet blaženih godina prije nego što je Vladimir zaprosio zanosnu sportašicu. Vladimir je Ivani uručio dijamantni prsten uz pratnju pjesme “Božanstvene žene” Miroslava Ilića na jednom imanju u Vojvodini. Unatoč iščekivanju oko njihovog skorog vjenčanja, par je naposljetku okončao svoju vezu.

Tema ljubavi nikada nije bila javna tema za raspravu između dvoje strana, što je rezultiralo tihim razvodom. Razlaz s Vladimirom šampionka je potvrdila na dostojanstven način bez uvreda i grubih riječi.

Tijekom intervjua za “Hello”, rekla je da je njihova veza ostala prijateljska, kao što i treba biti nakon svih onih godina koje su proveli zajedno. Vladimir se nastavio baviti raznim sportskim aktivnostima, a njegov fizički izgled doživio je značajne promjene. Prema njegovim aktivnostima na Instagramu, čini se da je zasnovao i obitelj. Uz to je postao i otac kako se može vidjeti sa slike.

Preporučujemo