Kada govorimo o Nedi Ukraden, važno je napomenuti da se o njezinom privatnom životu vrlo malo zna, osim o karijeri koja je svima poznata. Neda se svjesno trudila svoj privatni život odvojiti od javne ličnosti iu tome je godinama uspijevala. Što se osobnog života tiče, Neda je bila desetljeće u vezi s Milanom Bilbijom, s kojim je bila u braku tri godine prije nego što su se razišli.

Unatoč razvodu, ostali su u prijateljskim odnosima zbog kćeri Jelene. Nažalost, Milan je preminuo 2013. godine, a Neda nije mogla doći na njegovu sahranu jer je sa zetom Pecom čuvala unuke blizanke Nedu i Aleksandru. Kasnije je dobila još jednu unuku Dušana, a ima i voljenog psa Deju koji je uvijek uz nju. Neda se više nije udavala jer nije pronašla nekoga tko bi mogao pratiti njezin brzi tempo života, već se fokusirala na karijeru i obitelj.


Riječ je o pjevačici starijih godina, a njen izgled izazvao je veliku pozornost i komentare javnosti. Unatoč svojim sedamdesetim godinama, odlučuje zadržati mladenački imidž, što izaziva različite reakcije ljudi. Neki kritiziraju njezin trud da izgleda kao da je u srednjim dvadesetima, dok joj drugi zbog toga plješću. Kao rezultat toga, postoje dva različita tabora ljudi: oni koji je obožavaju i oni koji je ne obožavaju.

Žena o kojoj je riječ otkrila je svoju radost u kasnijim fazama svog života. To je shvatila tako što je utjehu pronašla u zagrljaju svog najmlađeg unuka Dušana. Valja napomenuti da joj je neobično dijeliti osobne fotografije na svom Instagram računu. Međutim, u ovom slučaju, to pruža jasnu priliku da se baci pogled na njezinog najmlađeg ljubimca. Neda je posvećena svojoj kćerki  i unucima.

Preporučujemo